Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

Huis kopen in Enschede, Almelo of Hengelo?

Dé makelaar voor heel Twente

Mooie hoekwoning, een gezellig tussenwoning of die riante vrij staande huis. Wat je droomhuis wensen ook zijn, bij Marcel Kon makelaardij zorgen we ervoor dat jouw wensen werkelijkheid maken op een plezierige en fijne manier. Dat doen we door persoonlijk te blijven en laagdrempelig. Ons team is toegankelijk en bereikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is in het kopen of verkopen van een huis in Enschede, Hengelo of Almelo.

Heerlijk wonen in Enschede

Dé stad in Twente is toch wel het prachtige Enschede. De van oudsher textielstad uit het oosten is uitgegroeid tot een serieuze stad waar steeds meer te beleven valt. Enschede is vooral interessant voor mensen die het beste van beide werelden zoeken. En dat is wonen in een grote stad, zonder het opgeven van rust en natuur. Want de omgeving van Enschede zit vol met prachtige natuuromgevingen, authentieke dorpjes en ambacht waar de regio erg trots op is.

Na de vuurwerkwerk ramp in de wijk Roombeek, is deze wijk volledig herbouwd met prachtige woningen en veel ruimte voor mens en natuur. Het is een zeer gewilde wijk om in te wonen wat natuurlijk ook z’n effect heeft op de relatief hoge prijzen van de huizen. het team van Marcel Kon Makelaardij uit Enschede kan je direct helpen met het vinden van jouw droomhuis in Enschede. Maak direct een afspraak via enschede@marcel-kon.nl of bel 053 – 430 7370.

Wonen in Hengelo | De stad van Stork

De stad Hengelo en het oude familiebedrijf Stork gaan hand in hand. Stork heeft als staalbedrijf een groot deel bijgedragen aan het succes en groei van de stad Hengelo. Hengelo is altijd daarom de tegenhanger geweest van Enschede. Waar Hengelo de welvarende Staalstad uit het oosten was, was Enschede de ambachtsstad met de textielindustrie.

Ook de ontwikkeling van nieuwe wijken in Hengelo heeft niet stil gezeten. Neem bijvoorbeeld de wijk Slangenbeek. Een compleet nieuwe wijk aan de rand van de stad, nabij Borne. Ook deze wijk staat vol van de diversiteit. Van starterswoningen en 2-onder-1 kap woningen tot ruime vrijstaande villa’s in moderne look. Het is er allemaal te vinden. In de nabijheid vind je scholen, winkelcentra en uitvalroutes naar de snel. Een prachtige plek dus om te wonen! Huis kopen in Hengelo? Laat het team van Marcel Kon makelaardij dan het werk doen en schakel ons in als jouw makelaar.

Huis kopen in Almelo waar nieuw en oud samen komen

Almelo is de 3e grote stad in Twente met een groot diversiteit aan cultuur, horeca en etniciteit. Almelo heeft enkele unieke aspecten die Hengelo en Enschede niet hebben. Zo vind je de rechtbank van Overijssel in Almelo. De stad heeft een uitgebreide ring van infrastructuur die alle delen van de stad met elkaar verbind. En Almelo heeft een uitstekende verbinding op de A1 en A35 enerzijds, en anderzijds verbind het de regio met het Noorden via de N36. Grote bedrijven als VDL, Bolletje, Urenco en PANalytical zijn gevestigd op de bedrijventerreinen in Almelo.

Almelo is, net als Enschede, ook aan een opmars bezig om aantrekkelijk wonen leven te stimuleren. Zo is de binnenstad enorm vernieuwd en zijn er woningen gekomen in oude panden die gerenoveerd zijn met behoud van de authentieke look en feel. Vlakbij het centrum kun je nu in prachtige loft woningen wonen die ruimte bieden voor gezinnen. Ideale starterswoningen voor stelletjes die vlakbij het centrum willen wonen. Ook in Almelo heeft Marcel Kon makelaardij een goed netwerk om jouw woonwensen goed te kunnen behartigen. Koop je huis in Almelo via de NVM makelaars van Marcel Kon!

Huis verkopen? Laat de waarde van je huis gratis berekenen op onze website!

Toe aan een nieuwe huis en wil je graag binnen 48 uur een waardebepaling van je huis? Ga naar onze website, vul het formulier in en binnen de kortste keren krijg je van ons bericht met een waardebepaling. Dit is kosteloos en vrijblijvend, zodat je weet waar je aan toe bent als je op dit moment je huis zou verkopen.

https://www.marcel-kon.nl/

Gerelateerde artikelen

Voordelen van een markies zonnescherm

De beveiliging van jouw tuin tegen inbraak

Volg deze instructies bij het kweken van paddo’s met een kweek kit