Woning Ontwikkeling
Image default
Bedrijven

Hulp nodig bij het verkopen van uw woning in Den Haag?

In tijden van corona is het misschien moeilijker om uw woning te verkopen in Den Haag. The Real Estate Company begrijpt dit en helpt u graag met deze blog in deze moeilijke tijden. Bent u zich momenteel aan het oriënteren op welke manier u het beste uw huis kunt verkopen. Misschien wilt u wel weten, hoe u het snelst uw woning kunt verkopen en dit succesvol laten verlopen. The Real Estate Company helpt u graag bij het verkopen van uw woning in Den Haag. 

Wat kunt u zelf doen? 

  • Zelf een rondleiding geven

  • Zelf foto’s maken voor websites

  • Uw woning zelf mooi maken voor presentatie

The Real Estate Company

The Real Estate Company heeft meer dan twintig jaar ervaring met ambassades en grote organisaties in Den Haag. We worden vaak genoemd door voormalige klanten en zijn daarom altijd op zoek naar meer woningen.

Als specialist in het beheer van onroerend goed voor particuliere verhuurders en investeerders, helpen wij u bij het vinden van een geschikte huurder en het beheren van uw eigendom. Werken met The Real Estate Company bespaart uw tijd, energie en kosten. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke huurder voor een kortere periode of zich tot ons wendt om uw woning te beheren, wij hebben het service pakket voor u. Registreer uw woning bij ons, of neem direct contact met ons op voor meer informatie!

Online presenteren

Online verkopen is nog nooit zo belangrijk geweest. En dus ook het online presenteren van uw woning. Het speelt een steeds grotere rol. Een website geeft u de mogelijkheid voor een groot bereik. De specialisten van The Real Estate Company kunnen u hier zeker bij helpen. The Real Estate Company heeft er jaren ervaring mee. 

Twijfel niet en neem contact op. We helpen u graag met al uw vragen!