Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Is jouw inboedel tijdens de verbouwing veilig en verzekerd?

 

Nog heel even en je langverwachte verbouwing gaat van start. Je trappelt inmiddels van ongeduld en enthousiasme. Helaas staat je inboedel vaak in de weg tijdens de verbouwing. Heb je net een nieuw huis in Venlo gekocht? Neem dan zo weinig mogelijk spullen mee en zorg dat alleen het hoogstnoodzakelijke in de woning aanwezig is tijdens de verbouwingswerkzaamheden. Een koelkast, een bed en natuurlijk je gereedschap zijn vaak al voldoende. De rest van je inboedel sla je gewoon tijdelijk ergens anders op. Opslagruimte Venlo nodig? Dat regel je eenvoudiger dan het lijkt. Hier krijg je een paar tips en meer informatie.

Wat wordt tijdens verbouwing gedekt door de inboedelverzekering?

Niet iedereen is er van op de hoogte dat sommige inboedelverzekeraars een verbouwingsperiode uitsluiten in de voorwaarden. Je start met de verbouwing en van het ene op het andere moment is je inboedel niet verzekerd. Terwijl juist tijdens een verbouwing je dierbare spullen extra kwetsbaar zijn voor beschadiging en diefstal. Vaak moet je je inboedel ook meerdere keren verplaatsen omdat deze in de weg staat. Dat is niet alleen lastig maar ook het risico op schade wordt groter. Daarnaast is het niet eenvoudig om je spullen te beschermen tegen al het stof die een verbouwing veroorzaakt. Vaak staan ook deuren en ramen open en wie in-en uitloopt is niet te overzien. Dus ook het risico op diefstal wordt groter.

Waar inboedel opslaan tijdens verbouwingswerkzaamheden

Er zijn meerdere mogelijkheden voor tijdelijke opslag van je inboedel. Misschien heb je veel ruimte in je garage. Toch moet je dan ook letten op ongedierte, vocht en diefstal. Alleen in de zomer kun je meubels en spullen buiten opslaan onder een overkapping of zeil. Misschien is er opslagruimte mogelijk bij familie of vrienden. Ook de huur van een garagebox of Self Storage behoort tot de mogelijkheden, maar dan heb je natuurlijk wel een verhuisbus of aanhangwagen nodig.

Wat je ook kiest, zorg er voor dat je inboedel veilig en verzekerd is zodat jij met een goed gevoel aan de verbouwing kunt beginnen. Dus controleer altijd vooraf de voorwaarden van je inboedelverzekering. Heb je opslagruimte Venlo nodig? Bij BOOBOX opslagservice sla je je inboedel heel voordelig op voor enkele dagen, weken, maanden of langer als dat nodig mocht zijn. Licht bij de huur van opslagruimte wel je verzekeringsmaatschappij in.

Boobox mobiele opslagruimte Venlo huren

BOOBOX opslagservice maakt het je zo voordelig en aantrekkelijk mogelijk. Bij Boobox huur je mobiele opslagboxen eenvoudig en makkelijk online. Je geeft Boobox de dag en het adres door waar je spullen opgehaald moeten worden. Het enige wat jij doet is je spullen inladen voor de deur van je woning of bedrijf. Boobox haalt ze vervolgens op en slaat je boedel veilig en verzekerd op in het Boobox opslagdepot. Ben je klaar met de verbouwing en wil je je spullen weer terug?

Neem contact op met Boobox en je spullen worden op de afgesproken dag retour bezorgd. Het enige wat jij doet is uitladen. Boobox mobiele opslagboxen huur je al vanaf €69,- per maand. Wil je meer informatie over Boobox opslagruimte Venlo huren? Kijk dan op de website boobox.nl Heb je nog vragen, neem dan gewoon contact op en bel Boobox op 0475-476319.

https://boobox.nl/