Woning Ontwikkeling
Image default
Industrie

Koop een treklier om zware lasten te verplaatsen

Hebben u en uw team vaak te maken met zware goederen die verplaatst moeten worden? Dan is een treklier een onmisbaar stuk gereedschap voor u. Deze koopt u bij dé specialist op het gebied van hef- en hijsgereedschap, namelijk bij BMI Hijsgereedschap uit Heesbeen. Van een elektrische en handmatige treklier tot werkplaatskranen en klimmaterieel: ze hebben vrijwel alles om zware lasten gemakkelijk van A naar B te verplaatsen. U bestelt uw benodigdheden eenvoudig via de webshop met een breed aanbod. U ontvangt deze dan al binnen twee werkdagen na betaling. Bestelt u voor een bedrag van € 500,- of hoger? Dan worden de artikelen gratis verzonden.

U ontvangt de beste service

Wilt u een treklier bestellen en heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het vriendelijke team! Zij vertellen u ook graag meer over uit te voeren keuringen op uw gereedschap of hoe bepaalde artikelen gebruikt moeten worden voor optimale veiligheid. Zij voeren dit namelijk graag uit en gaan op de volgende manier te werk:

  • Een visuele inspectie wordt uitgevoerd waar zichtbare gebreken uit gehaald kunnen worden
  • Het gereedschap wordt nagemeten en eventueel beproefd
  • Er wordt een jaarkleur-sticker geplakt op het gereedschap voor een volgende keuring
  • Een sluitend en aantoonbaar administratierapport wordt beschikbaar gesteld op het klantportaal; ook het keuringsrapport is hierop terug te vinden

Let wel op dat het keuren van uw gereedschap een momentopname is. Lees de gebruiksaanwijzing altijd goed door en doe aanvangscontroles naar eventuele gebreken voor optimaal veilig gebruik.

Bij vragen neemt u contact op

Heeft u interesse in de vakkundige service van BMI Hijsgereedschap of weet u niet goed welk gereedschap u het best koopt voor uw specifieke werkzaamheden? Het team staat voor u klaar! U wordt altijd professioneel verder geholpen. De contactgegevens vindt u op de overzichtelijke website, waar u tevens meer informatie leest.

https://www.hijsgereedschap.nl/producten