Woning Ontwikkeling
Image default
Auto's en Motoren

Koop uw tweedehands DAF onderdelen bij deze professional

Voor DAF onderdelen voor een vrachtwagen zit u bij MPR Truck-Parts BV helemaal goed. Dit bedrijf koopt regelmatig DAF trucks in die ze vervolgens deskundig demonteren. Ze bekijken welke onderdelen nog bruikbaar zijn en bieden die voor de verkoop aan. Sommige onderdelen worden eerst gereviseerd en daarna toegevoegd aan het assortiment. Doordat de producten al gebruikt zijn, worden ze voor een voordelige prijs aangeboden. Bij deze specialist profiteert u dus van goedkope vrachtwagenonderdelen van uitstekende kwaliteit.

Kies een van de onderdelen uit het uitgebreide aanbod

Heeft u een specifiek onderdeel nodig voor uw vrachtwagen? Geen probleem! Bij MPR Truck-Parts BV hebben ze een uitgebreid aanbod met diverse DAF onderdelen. Hun ervaren en deskundige medewerkers kunnen u alles over de verschillende onderdelen vertellen en geven u daarnaast graag advies. Doordat dit bedrijf als sinds 1991 actief is in de branche, heeft het al veel onderdelen voorbij zien komen en hebben de medewerkers veel kennis opgedaan. Deze kennis zetten ze graag in om u op weg te helpen. Want was is er nu mooier dan uw oude DAF vrachtwagen weer op te knappen? Bij MPR Truck-Parts BV helpen ze u daar graag bij. Bekijk het uitgebreide aanbod op hun website. Daar vindt u onder andere versnellingsbakken, motoren, uitlaatsystemen, compressors en meer.

Vraag advies aan deze specialist

Wanneer u DAF onderdelen koopt bij deze specialist bent u in de meeste gevallen twee tot drie keer goedkoper uit dan wanneer u nieuwe onderdelen aanschaft. U bespaart dus op de kosten, maar krijgt wel een product dat nog jaren meegaat. De onderdelen zijn in verschillende maten en afmetingen beschikbaar. Op de website van MPR Truck-Parts BV staan alle specificaties per onderdeel op een rij, waaronder ook het bouwjaar. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken. Wilt u advies of heeft u vragen? Neem dan contact op met MPR Truck-Parts BV. De medewerkers staan u graag te woord.

https://www.dafparts.eu/nl/home