Woning Ontwikkeling
Image default
Industrie

Laat een dragende constructie maken met EN 1090 markering

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een dragende constructie kan maken? Houd er dan rekening mee dat dit bedrijf in het bezit moet zijn van de EN 1090 markering en -certificering. Deze CE-markering is in 2014 in het leven geroepen, wat betekent dat alle onderdelen van een dragende staalconstructie aan bepaalde eisen voldoen. Hierdoor heeft u een aantal zekerheden als opdrachtgever en weet u zeker dat u constructies geleverd krijgt die kwalitatief hoogwaardig zijn. Bij Thiekon in Rijen, nabij Breda, kunt u hier goed voor terecht. Dit constructiebedrijf met de EN 1090 markering en -certificering staat graag voor u klaar en is de enige in Nederland met een eigen verzinkerij.

Een constructiebedrijf met eigen verzinkerij

Al jarenlang verzinkt Thiekon allerlei soorten stalen producten en constructies met veel kunde. Sinds 2019 bieden zij tot 30 jaar garantie op al het vervaardigde verzinkwerk; dit doen zij als lid van Zinkinfo Benelux. Door deze bijzondere dienstverlening én de EN 1090 markering én het KOMO-keurmerk, weet u zeker dat u in Thiekon een professionele en uitstekende partner heeft. Ze voorzien u van het beste advies, leveren de beste kwaliteit en ook na het vervaardigen van uw opdracht kunt u hier terecht voor vragen.

Vraag het team naar de mogelijkheden

Heeft u een bepaalde opdracht in gedachten maar twijfelt u nog over welk bedrijf u hiervoor moet inschakelen? Bekijk zeker eens de website van Thiekon om inspiratie op te doen bij de reeds gerealiseerde projecten. Dit zijn uiteenlopende opdrachten geweest, van complete staalconstructies voor grote panden, tot kleinere opdrachten waarmee opdrachtgevers snel zijn geholpen. Op de website leest u daarnaast meer informatie over de werkzaamheden en natuurlijk ook de contactgegevens. Kies uw favoriete contactmogelijkheid om met een van de professionals in gesprek te komen! U bent dan snel geholpen en weet direct waarom u moet kiezen voor dit professionele bedrijf.

https://www.thiekon.nl/