Woning Ontwikkeling
Image default
Groothandel

Laat een verpakking ontwerpen door een professional

Een mooi product verdient een mooie en functionele verpakking. Een verpakking die het product beschermt tegen beschadigingen en het artikel goed presenteert. Produceer jij een uniek product? Dan doe je er goed aan een verpakking op maat te laten ontwerpen door een professional. Iemand die precies weet welk verpakkingsmateriaal het meest geschikt is en een passend ontwerp maakt voor jouw product. Iemand die alles weet van afmetingen, functionaliteit, stijl én presentatie. Alleen zo krijg je een verpakking die jouw product naar een hoger niveau tilt.

Een complete productie

Kilsdonk Packaging, gevestigd in Nijmegen, is een professioneel bedrijf waar je terecht kunt voor het laten ontwerpen van je verpakking. Hier snappen ze dat een verpakking meer is dan alleen een stuk karton. Het is niet enkel een beschermlaag voor het product; het geeft een (potentiële) klant ook de eerste indruk van je product. Dus moet de verpakking informeren, enthousiasmeren en overtuigen. Kilsdonk Packaging realiseert dit allemaal. Dit bedrijf produceert een verpakking van A tot Z en helemaal naar jouw wensen. Uiteraard kun je rekenen op deskundig advies en een creatieve inbreng van de ontwerpers. Zo krijg je zeker de ideale verpakking voor jouw product.

Een verpakking voor een luxeproduct

Is jouw product bedoelt als geschenk? Een cadeau verdient natuurlijk een extra mooie verpakking. Uiteraard kan Kilsdonk Packaging ook zo’n verpakking voor jou ontwerpen en produceren. Kies bijvoorbeeld voor een klepdoos met magneetsluiting. Dit geeft jouw artikel een luxe look, waardoor het ideaal is als relatiegeschenk, jubileumcadeau of een geschenk voor een andere bijzondere gelegenheid.

Altijd maatwerk en een persoonlijke service

Ieder product is anders en vraagt dus om een andere verpakking. Dat weten ze bij Kilsdonk Packaging maar al te goed. Daarom ontvang je hier altijd maatwerk en kun je rekenen op een persoonlijke dienstverlening. Het gehele ontwerp- en productieproces verloopt in goed overleg met jou, zodat je eindproduct gegarandeerd aan al je verwachtingen voldoet. Dat is pas service!

https://www.kilsdonkpackaging.nl/

Gerelateerde artikelen

Een goedkope eettafel van goede kwaliteit koopt u bij deze experts

Waarom torx schroeven kopen?

Welke soorten zout worden gebruikt in onthardingszout?