Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Latex spuiten Utrecht

Latex spuiten Utrecht

Wanneer u voor uw woning op zoek bent naar een professionele partij voor latex spuiten in Utrecht, dan bent u bij De Kroon Latex spuiten aan het juiste adres. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak en de vele opgeleverde woningen zijn zij de beste partner als het gaat om latex spuiten.

De voordelen van Latex spuiten tegenover traditioneel rollen 

Latex spuiten wordt steeds populairder, omdat het een stuk sneller gaat, het goedkoper is en het resultaat veel strakker is dan bij traditioneel rollen. Het latex spuiten kost nu namelijk meestal 1 of 2 dagen voor een hele woning en bij schilderen zou het voor hetzelfde oppervlak bijna 2 weken duren. Het is een stuk duurder dan latex spuiten, omdat het langer duurt en er daarom meer schilders nodig zijn. 

Hoe ziet de werkwijze van latex spuiten eruit?

Wanneer u de keuze heeft gemaakt om voor latex spuiten te gaan is het belangrijk om meerdere partijen te vergelijken en zo tot een keuze te komen op basis van het vetrouwen en de prijs van de klus. Bij het kiezen voor De Kroon Latex Spuiten, zal er na aanvraag van de offerte contact met u opgenomen worden om de woning te bekijken. De wensen worden besproken en de woning zal worden opgemeten, zodat er een offerte op maat opgesteld kan worden. Bij akkoord zal de woning op de afgesproken dag gespoten worden. Van te voren zullen we alles wat niet geverfd hoeft te worden goed afplakken. Kleine reparaties kunnen ook uitgevoerd worden en alles zal netjes afgekit worden. Daarna zullen de muren en/of plafonds gespoten worden met primer. Vervolgens zullen de muren en/of plafonds gespoten worden met latex meestal is dit al binnen 1 dag gedaan. Daarna moet de latex 24-48 uur drogen. Bekijk de website voor opgeleverde projecten en vraag eenvoudig via de website een offerte aan. 

https://www.dekroonlatexspuiten.com/