Woning Ontwikkeling
Image default
Industrie

RVS laten frezen door specialisten

Het vinden van een geschikt bedrijf voor het uitvoeren van maatwerk op het gebied van rvs frezen en andere vormen van metaalbewerking is vaak een hele klus. U zoekt naar technische oplossingen van hoge kwaliteit voor uw materialen binnen uw branche. Daarnaast bieden niet alle bedrijven een full-service, waardoor u afhankelijk bent van verschillende partijen. Gelukkig zijn er diverse full-service bedrijven te vinden die gespecialiseerd zijn in allerlei soorten vormen van metaalbewerking en werkzaam zijn in diverse branches.

Machinale metaalverspaning op maat

Een full-service bedrijf op het gebied van machinale metaalverspaning is Metalltec Benelux B.V. Het bedrijf heeft specialisten in dienst die verschillende vormen van metaalbewerking in de vingers hebben. Ook bewerken, draaien, stempelen, lassen of frezen ze een grote diversiteit aan materialen, zoals metalen, rvs, kunststoffen en non-ferro materialen. U wordt door de experts geassisteerd in alle facetten van het proces van metaalverspaning: van technisch ontwerp, productontwikkeling tot aan de productie van goederen. Het bedrijf staat bekend om hun klantgerichte houding en producten die ze op maat produceren. Zo werken ze met een geconditioneerde meetkamer, waarmee materialen nauwkeurig worden gemeten en gecontroleerd, voordat deze worden verstuurd. Door de verschillende CNC-bewerkingsmachines kunt u bij ze terecht voor allerlei materialen en vindt u altijd wel een eindproduct die uw technische probleem oplost. Daarnaast is Metalltec Benelux B.V. Lloyd gecertificeerd en toeleverancier van kwaliteitscomponenten aan zeer diverse branches, zoals de scheepvaart en de verpakkings- en voedselindustrie.

Rvs laten frezen door experts

Voor het frezen van rvs en andere vormen van metaalbewerking van hoogwaardige kwaliteit, neemt u gemakkelijk contact op met het bedrijf in Dordrecht. U profiteert van een persoonlijke service, aantrekkelijke prijs, producten van topkwaliteit en een flexibele werkhouding. Zo realiseren experts uw gewenste eindproduct: van ontwerp tot aan bulkproductie. Laat u adviseren door specialisten in verschillende disciplines met jarenlange ervaring en kennis van de nieuwste technieken op het gebied van machinale metaalverspaning. Zo vindt u gegarandeerd een oplossing voor uw technische uitdagingen.

https://metalltec.nl/