Woning Ontwikkeling
Image default
Woningen

leuke ideeën voor wasrekken in huis

Wanneer je geen droger hebt of liever geen droger gebruikt, heb je een wasrek nodig om je kleren aan uit te hangen. Persoonlijk vind ik dat handdoeken in de droger horen, zo krijg je ze lekker zacht, maar dit vind natuurlijk niet iedereen fijn. Een wasrek kan soms aardig in de weg staan, daarom kun je voor je wasrek een goed idee gebruiken. Hieronder vertel ik over een aantal handige wasrek ideetjes en waar je de wasrekken kunt krijgen. 

Waslijn boven de wasmachine

Je wilt je was natuurlijk altijd op een handige plek kunnen ophangen, dat het niet in de weg staat of hangt of dat het er nog een beetje netjes uit ziet. Je kunt een aantal waslijntjes spannen boven je wasmachine en droger als je hier de ruimte voor hebt. Het ziet er netjes uit en bovendien is het toch al je wasruimte of washok dus het staat ook niet zo gek wanneer er was boven de wasmachine en droger hangt. Je kunt er ook makkelijk en snel bij doordat het in de buurt van de wasmachine staat.

Zwart design wasrek

Iedereen wilt dat een wasrek er natuurlijk zo strak en zo netjes mogelijk bij staat. Wanneer je bijvoorbeeld geen ruimte hebt om je wasrek in een washok neer te zetten of een andere plek dat buiten het zicht is. Martha Schwinding heeft een zwart wasrek ontworpen en haar inspiratie kwam van architectuur steigers. De wasrekken kunnen worden aangepast naar elke wenselijke omgeving.

Niet genoeg aan 1 wasrek

Wanneer je houd van was opstapelen tot het een grote hoop is geworden is het altijd fijn als je genoeg droogrekken hebt. Hag bijvoorbeeld een aantal rekken op de muur naast elkaar in dezelfde stijl. Dit geeft een strakke en mooie uitstraling. Zo heb je genoeg plek om al je was uit te laten drogen aan de wasrekken.