Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Makelaar voor jou en mij

Wilt u een huis kopen of verkopen in of nabij Borne en weet u niet waar u moet beginnen? Zoekt u niet verder, want Makelaar Borne is de oplossing voor u. De makelaar is Borne is degene bij wie u moet zijn bij het kopen of verkopen van een huis. Makelaar Borne helpt u zoeken naar uw droomhuis, u geeft aan welke kwaliteiten uw droomhuis moet hebben en makelaar Borne gaat ermee aan de slag en vindt heel snel uw droomhuis. Ook als u wilt verkopen, vindt makelaar Borne heel snel een koper voor u. Wij zijn betrouwbaar en met onze deskundigheid en jarenlange ervaring zijn wij de tussenpersoon die uw droom een werkelijkheid maakt. 

Hoe verloopt het?

Als u uw huis in Borne wilt verkopen, komen wij persoonlijk langs voor een bezichtiging en stellen u een paar vragen omtrent uw huis. Deze informatie kunnen wij dan gebruiken voor de potentiële koper. Wij gaan samen met u aan tafel om te praten over de overeenkomsten en gaan daarna meteen aan de slag. U hoeft niets meer te doen. Geweldig toch? Bij het kopen van een woning plant makelaar Borne een dag met u in en gaat u samen met makelaar Borne de woning bezichtigen. Bij verschaffen de nodige informatie over het huis en doen ons best om u meteen het thuis gevoel te geven. 

Welke projecten hebben wij?

Los van het verkopen van andermans woning hebben bij ook nieuwbouwprojecten lopen. Alle woningen zijn splinternieuw en zal u de eerste eigenaar zijn. Makelaar Borne plant een bezichtiging met u en u kunt uw ogen uitkijken. Makelaar Borne zet zich helemaal uit op basis van uw behoeftes, interesses en wensen. U kunt expliciet aangeven waar u naar opzoek bent en wij leveren het aan. Wilt u een nieuwbouw of juist iets ouds? Wilt u een vrijstaande woning of gewoon een flat, u zegt het en wij gaan opzoek. Makelaar Borne bespaart u de loperij en gaat voor u aan het werk.