Woning Ontwikkeling
Image default
Industrie

Momentsleutels: het paradepaardje onder het Stahlwille gereedschap

In de gereedschapskoffer van professionals, maar ook in die van amateurklussers mogen ze niet ontbreken: schroeven. De hulpmiddelen dienen voor het aan elkaar verbinden van voorwerpen en worden voor tal van klussen gebruikt. Wat we met het blote oog niet zien, is dat daar een complex proces achter schuilt. Ongetwijfeld heeft u het wel eens meegemaakt: u heeft de schroef te strak gedraaid, wat tot een beschadiging heeft geleid. Draait u deze door, dan is hij vervolgens zeer moeilijk te verwijderen. Aan de andere kant werken te losse schroeven ook niet in het voordeel van de stevigheid van een constructie. Beerepoot Techniek biedt met zijn brede aanbod Stahlwille gereedschap de uitkomst.

Een ruim assortiment bij dé groothandel voor particulieren en bedrijven

Stahlwille gereedschappen worden geproduceerd door een Duitse fabrikant die al ruim 150 jaar actief op de markt is. Het meest bekende Stahlwille gereedschap is de momentsleutel. Het merk mag zich op dat gebied een ware marktleider noemen en heeft dankzij zijn vele achtereenvolgende innovaties al tal van exemplaren op de markt gebracht. Bij Beerepoot Techniek, dé groothandel voor zowel particulieren als bedrijven, vindt u een uitgebreid assortiment momentsleutels.

Hoe werkt een momentsleutel?

Een momentsleutel gebruikt u om bouten en schroeven aan te draaien met een vooraf ingestelde kracht. In het handgereedschap bevindt zich een veer die onder spanning staat. Deze spanning kunt u op de decimaal nauwkeurig instellen. De vooraf ingestelde kracht wordt uitgedrukt in Newton meter. Bereikt u dit punt, dan zal dit Stahlwille gereedschap een klikje geven, wat voor u het teken is om te stoppen. Heeft u nog geen ervaring met momentsleutels? Beerepoot Techniek voorziet u graag van adviezen.

Ontdek het uitgebreide assortiment van deze specialist

Voor Stahlwille gereedschap, waaronder momentsleutels, bent u bij Beerepoot Techniek aan het juiste adres. U heeft de keuze uit elektromechanische momentsleutels, momentschroevendraaiers, mechanische momentsleutels en meer. Bestelt u op werkdagen vóór 16.00, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

https://www.beerepoottechniek.nl/