Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Nieuwbouw rolgordijnen kopen

Binnen een hoog percentage van nieuwbouw woningen worden dakramen met draai-kiepramen opgeleverd. Dit is perfect voor ventilatie en op het gebied van onderhoud makkelijk te behandelen. Het enige nadeel is wel dat je hier vaak niet in mag boren om andere onderdelen op te bevestigen, zoals rolgordijnen. Wij hebben veel opties overwogen, maar door de oplossing van Fakro gordijnen hebben wij onze rolgordijnen toch kunnen bevestigen.

Wat te doen met hoogte?

Iets anders om in gedachte te houden bij het kiezen van rolgordijnen is de hoogte. Er zijn rolgordijnen die met een afstandsbediening kunnen geleverd worden of automatisch bestuurd. Deze zijn geschikt voor huizen met hoge dakramen. Met koordbediende of andere handmatige systemen wordt het dan vrij lastig om elke keer rolgordijnen open en dicht te maken.

Wat te doen met afwijkende raamfiguren?

Ook voor ramen met afwijkende vormen zoals cirkels en driehoeken is het lastig iets te vinden. Er is wel een aantal leveranciers gespecialiseerd in dit soort toepassingen, maar reken op een hoog prijskaartje. Makkelijker is dan om er iets voor te hangen en niet direct in het raam.

De reden waarom wij Fakro rolgordijnen kopen is omdat deze opties aanbieden die met de bovenstaande zaken rekening houden. Mocht je een nieuwbouw huis hebben raad ik het ook zeker aan om naar het aanbod van Fakro in te zien.

Gerelateerde artikelen

Een uitschuiftafel is super handig!

Design lampen: wat doen ze met de sfeer?

Zoeken voor een decorvloer laminaatvloer?