Woning Ontwikkeling
Image default
Huishoudelijk

Nu Mooie handgemaakte Wanddecoratie bestellen

Er is altijd wel een de wand in je woning, in de hal, woonkamer, keuken, slaapkamer of in het trapgat die zich leent voor een mooie wanddecoratie te bestellen. Er zijn verschillende manieren om aan zo’n blanco wand je eigen invulling te geven. Kant en klaar, gepersonaliseerd of een basis die je zelf kan invullen en aanpassen. Het hangt er een beetje vanaf of je groot of klein woont en hoe hoog en breed je wand is, maar er zijn tal van leuke mogelijkheden voor wanddecoratie te bestellen.

Ideeën voor wanddecoratie te bestellen

Een idee is om wandrekken te gebruiken. Je kan deze zelf maken of kant en klaar kopen. Ideaal om je favoriete spulletjes een plekje te geven en het mooie is dat je er steeds weer iets anders op kunt uitstallen of er een thema aan kunt geven. Denk aan de feestdagen of de seizoenen bijvoorbeeld. Een mooi lampje erin of erop doet het ook altijd top! Ook zijn prikborden of magneetborden ideale wanddecoratie om te bestellen. Niet alleen voor praktisch gebruik, je kunt er ook fantastische collages op maken. Op een memobord met magneten kun je  foto’s lekker speels kwijt en makkelijk aanvullen en aanpassen. Er zijn ook zelfklevende memoborden te koop. Prikborden zijn er in allerlei leuke varianten, vintage kurk prikborden – maar je kunt bijvoorbeeld ook een hele wand met kurk bekleden; dan kun je echt los! Als je wat hippers wilt zijn er ook fraaie design exemplaren in leuke vormen die al een wanddecoratie op zich zijn.

Unieke wanddecoratie bestellen

Wil je graag iets unieks? Denk dan aan een foto op canvas. Een mooie canvas is een ware blikvanger waar je elke dag weer plezier van hebt. Laat jouw favoriete foto op canvas zetten. Dat speciale vakantiekiekje, die mooie plek die zo veel goede herinneringen naar boven haalt, een prachtige foto van je gezin, je kan alles op canvas laten drukken, zo kan je unieke wanddecoratie bestellen.Gerelateerde artikelen

Verbouwen? Decoreer je raam met Squid raamfolie!

Wat maakt jaloezieen in de praktijk zo interessant?

Sloten vervangen doe je niet zomaar!