Woning Ontwikkeling
Image default
Hobby en vrije tijd

Ontwerp jouw schoenen met Angelus leerverf

Ben jij creatief ingesteld en vind je het leuk om je eigen schoenen te ontwerpen? Dan ben je bij Customs by BB op de juiste plek! In de webshop van dit bedrijf kan je Angelus leerverf kopen in vele kleuren. Agnelus leerverf wordt wereldwijd geroemd als de beste verf voor het verven van allerlei soorten lederen voorwerpen, waaronder dus ook jouw sneakers. Met deze verf geef je jouw oude sneakers weer een nieuw en uniek uiterlijk door gebruik te maken van diverse kleuren en verschillende patronen. Bovendien kan je jouw schoen geheel naar wens ontwerpen.

Leer hoe je jouw sneaker kan personaliseren

Wil jij graag leren hoe je jouw sneaker goed kan personaliseren door het gebruik van Angelus leerverf? Dan kun je deelnemen aan een van de workshops die dit bedrijf geeft. Deze workshop zijn zowel voor beginners als gevorderden aan te raden. Tijdens zo’n workshop maak je gebruik van een startersset die je na afloop van de cursus mee mag nemen, zodat jij jouw kunsten thuis nog verder kan uitoefenen op jouw sneakers. Wil je graag iets meer begeleiding van een ervaren ontwerper van Customs by BB? Dan is het ook mogelijk om een privéles te volgen. Tijdens deze privéles kan de vakbekwame customizer dieper ingaan op wat jij wenst te leren en is het mogelijk om les te krijgen in specifieke technieken.

Bestel de hoogwaardige kwaliteit verf van deze specialist

Geef jouw oude sneakers een speciale tint met de Angelus leerverf van deze specialist. Ook voor het beschilderen van een leren tas, jack of andere accessoires is deze leerverf perfect. Van klassiek rood tot de hipste kleuren van nu en van matte tinten tot metallic: in de webshop van dit bedrijf is het allemaal te vinden! Bovendien vind je in de webshop ook nog diverse andere kwalitatieve merken en verschillende toebehoren voor het verven van jouw sneakers. Weet je niet zo goed wat je het beste kan bestellen? Kies dan eenvoudig voor het starterspakket van dit bedrijf.

https://www.customsbybb.com/