Woning Ontwikkeling
Image default
Bedrijven

Onzichtbaar licht met inbouwspots led wit

Vind jij het fijn om goede verlichting te hebben, maar word je niet heel blij van overal lampen in huis die in de weg staan of in de weg hangen. En vaak is het best lastig om met allerlei verschillende lampen het juiste licht en de juiste sfeer te creëren. Met inbouwspots led wit is dat allemaal voorgoed verleden tijd en creëer jij moeiteloos het licht dat je prettig vindt op elk moment van de dag. Met lampen die je kunt inbouwen in het plafond kun je op een bijna onzichtbare manier licht creëren in elke ruimte. Hoe je dat doet vertellen we je graag in dit artikel. Lees maar snel verder om inspiratie op te doen voor jouw huis of kantoor.

Je ziet ze nauwelijks in het plafond

Het grote voordeel van inbouwspots led wit is dat je ze nauwelijks ziet in een licht plafond. Dat maakt ze heel subtiel en stijlvol. Als het licht aan is zie je de armaturen helemaal niet meer en als ze de lampen uit zijn  vallen ze ook niet op. Als je houdt van een strakke inrichting en een strak plafond is dit de ideale oplossing voor je. Ze staan niet alleen op een kantoor, ook in huis maak je er een mooi plaatje mee. Steeds meer mensen kiezen ervoor om lampen in te bouwen in plaats van losse lampen te plaatsen. Doe jij dat binnenkort ook?

Mooie sfeerverlichting met inbouwspots led wit

Met inbouwspots led wit kun je prachtige sfeerverlichting creëren door op elke gewenste plek een spot te plaatsen. Je kunt de lampen vervolgens aansluiten op een dimbare schakelaar zodat je zelf kunt kiezen of je gaat voor volle verlichting of juist kiest voor romantische sfeerverlichting. Daar heb je geen schemerlampen meer voor nodig. Zelfs op de slaapkamer kun je zo een fijne sfeer creëren. En als je je wilt aankleden zet je de schakelaar volledig open zodat je ziet wat er in je kast ligt. Dat maakt de inbouwlampen zo handig. Als je ze eenmaal hebt wil je niet meer anders.

Zuinige verlichting die lang mee gaat

Daarbij zijn inbouwspots led wit heel duurzaam en zuinig. Led verlichting gaat lang mee. Je kunt jaren plezier hebben van de lampen en hoeft niet steeds de verlichting te vervangen. Dat maakt het gebruik extra aantrekkelijk. Daarbij kun je makkelijk de juiste kleur kiezen die je prettig vindt en daarbij kun je alle lampen in dezelfde tint kiezen zodat overal het licht dezelfde sfeer geeft. Als de lampen eenmaal hangen heb je er weinig omkijken naar.

Volledig lichtplan met inbouwspots led wit

Met inbouwspots led wit kun je een volledig lichtplan maken en daarmee elke vierkante meter in je huis aanlichten. Je kunt alle spullen die je wilt afzonderlijk verlichten met led inbouwspots. Van de wasbak en de douche tot de leunstoel en dat mooie schilderij. Je kunt dat lichtplan helemaal zelf maken. Als je dat lastig vindt kun je het ook voor je laten doen of je laten helpen bij het maken.