Woning Ontwikkeling
Image default
Woningen

Opslagruimte Heerlen – goedkoop je inboedel opslaan

Je huis verkopen en intussen een nieuw huis vinden is een spannende bezigheid. Maar vaak is het ook een van de meest stressvolle periodes in je leven. Er komt behoorlijk wat bij kijken. Natuurlijk is het verstandig om je huidige woning to aantrekkelijk mogelijk te presenteren aan potentiële kopers. Bekijk je huis kritisch en laat het zo goed mogelijk tot zijn recht komen. Creëer daarom zoveel mogelijk ruimte met voldoende meubels. Je geeft kopers dan een goed idee van de mogelijkheden die je huis te bieden heeft. Heb je opslagruimte Heerlen nodig vanwege een renovatie of verbouwing? In de praktijk moet je dan vaak je kostbare meubels tijdelijk ergens anders onderbrengen. Het overlijden van een dierbaar familielid kan ook een reden zijn waarom je opslagruimte Heerlen zoekt.

Tijd en geld besparen op transport en opslag

Denk eerst goed na voordat je opslagruimte gaat huren. De kosten voor de bekendere ‘self-storage aanbieders zijn immers afhankelijk van verschillende factoren. Betalen voor opties waar je geen gebruik van gaat maken doe je natuurlijk liever niet. De grootte van je opslag en de ligging in het depot van de aanbieder zijn uiteraard van invloed op de prijs. Maar ook het gemakkelijk kunnen laden of lossen, verwarming, elektriciteit en onbeperkte toegang zijn hierop van invloed. Dan ben je er nog steeds niet. Heb je opslagruimte Heerlen gezocht en een self-storage gevonden? In de meeste gevallen moet je dan ook zelf het transport van je spullen naar de opslagruimte regelen. Dan moet je weer prijzen en garantievoorwaarden gaan vergelijken van verhuurbedrijven voor een verhuisbus of aanhangwagen. Vervolgens ben je best veel tijd kwijt met het in- en uitladen en heen-en-weer rijden. Dit kan nu een stuk goedkoper en makkelijker!

Opslagruimte Heerlen laten bezorgen, ophalen en opslaan

Er zijn verschillende concepten voor de huur opslagruimte. Er bestaat ook een nieuwe vorm van self-storage waarbij jij je woning niet eens meer uit hoeft. Je kiest dan voor de huur van ‘mobiele opslagruimte’ in de vorm van opslagboxen. Je laat een mobiele opslagbox voor de deur van je woning of bedrijf bezorgen en weer ophalen en opslaan. Je bespaart tijd en geld op de huur van een verhuisbus en benzine. Je rijdt namelijk niet zelf naar de opslaglocatie. Je huurt het aantal opslagboxen die nodig zijn en het enige wat jij doet is zelf inladen voor je deur. Je betaalt ook niet onnodig voor onbeperkte toegang, verwarming of elektriciteit.

Mobiele opslag is de voordeligste variant van self-storage. Je boedel wordt voor de deur opgehaald en opgeslagen en teruggebracht wanneer het jou uitkomt. Zoek je opslagruimte Heerlen?

Meer weten of mobiele opslagruimte Heerlen huren?


Huur al een mobiele BOOBOX opslagbox vanaf € 69,- per maand. De opslagbox wordt voor je voordeur bezorgd en past altijd. Het enige wat jij doet is je spullen inladen. Boobox verzorgt het transport en de opslag in de opslaglocatie. Reserveer meteen jouw Boobox opslagbox online of vraag eerst geheel vrijblijvend een offerte aan via de website van boobox.nl. Bellen via telefoonnummer 0475-476319 kan natuurlijk ook.

https://boobox.nl/opslagruimte-heerlen/