Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Rolhorren voor dakramen: altijd een passende oplossing voor elk raam

Rolhorren zijn een ideale optie wanneer u de zon buiten wilt houden en het binnen aangenaam en koel wilt hebben. Bij rolhorren gaat het vaak om de kiep-draairamen in de kamer, keuken en andere vertrekken op de benedenverdieping. Deze rolhorren lenen zich echter ook bijzonder goed voor dakramen. Gezien de ligging en plaatsing van de dakramen pakken zij overdag namelijk veel meer zonlicht dan een raam dat volledig verticaal geplaatst is. Ook voor dakramen kunt u uiteraard de juiste rolhorren bij ons vinden, ongeacht het model dakraam waar u een rolhor voor zoekt.

Waar moet u op letten bij het kiezen van een rolhor voor uw dakraam?

Zonder direct een heel technisch verhaal aan u voor te leggen, is het goed om te onthouden dat een rolhor die verticaal geplaatst is, minder te verduren heeft dan een rolhor waarbij de hele constructie (inclusief de cassette) diagonaal geplaatst is. Op zich is dat geen probleem, want goede rolhorren kunnen dit prima hebben en zijn daarmee geschikt voor alle dakramen.

Bij ons kunt u altijd de juiste rolhor vinden voor elk raam, zelfs wanneer het gaat om dakramen. Wilt u een groter dakraam van een rolhor voorzien of bent u op zoek naar een product voor een specifieke situatie met uitdagende omstandigheden? Neem dan vooral even contact met ons op. Met onze ervaring en product- en materiaalkennis zijn we namelijk altijd in staat om een passende oplossing te vinden. Geen zorgen: u mag zelf kiezen uit de vele kleuren die wij ins ons assortiment hebben en ook op rolhorren voor dakramen geldt een garantieperiode van drie jaar.

Werken al onze rolhorren voor dakramen?

Al onze rolhorren met een cassette en rails werken voor dakramen. Wilt u zeker weten dat u de juiste rolhor kiest voor uw dakraam, neemt u dan van tevoren contact met ons op. Wanneer u foto’s mee kunt sturen van het dakraam of de kapel die u wilt voorzien van een rolhor, dan kunnen we u vaak nog makkelijker direct helpen met advies op maat.

https://www.luxehorren.nl/