Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Rolluiken op maat kopen

Rolluiken op maat kopen was nog nooit zo makkelijk! Waar je vroeger echt bij showroom langs moest, kun je tegenwoordig letterlijk vanuit je luie stoel een rolluik op maat bestellen!

Online vind je steeds meer aanbieders van zonwering en rolluiken en voorheen was het dan alleen mogelijk om bijvoorbeeld een offerte op te vragen, maar dit is niet langer nodig! Er zijn inmiddels namelijk ook websites waarbij je jouw rolluiken eenvoudig op maat kunt bestellen.

Waarom online rolluiken op maat kopen

Rolluiken op maat kopen via het internet kent verschillende voordelen! Om maar te beginnen, zijn bijvoorbeeld de prijzen aanzienlijk lager, maar daarnaast heb je ook alle tijd om rustig je rolluik volledig samen te stellen.

Bij showrooms is het (vooral in de zomermaanden) erg druk en hierdoor heb je eigenlijk maar weinig tijd om iets uit te zoeken. Met de komst van webwinkels is dat niet langer een probleem. Het enige dat je namelijk nodig hebt is een idee van wat je wilt en de juiste maten van rolluiken die jij wilt.

Wat kost een rolluik op maat

Rolluiken op maat koop je online al vanaf €77. De prijzen kunnen enorm variëren, wat te maken heeft met onder andere de afmetingen en daarnaast spelen natuurlijk ook zaken mee als bij welke aanbieder je de rolluiken gaat kopen, welk merk en welke opties je kiest.

Wat wel een feit is, is dat rolluiken kopen via het internet over het algemeen een stuk goedkoper is. Dit heeft weer te maken met het feit dat webwinkels meestal de prijzen berekenen op basis van zelf monteren en inmeten. Toch kan dit je in sommige gevallen tot wel een paar honderden euro’s schelen op de aanschafprijs.

Hoe ver gaat maatwerk bij een rolluik?

Maatwerk gaat zeer ver! Bij een rolluik op maat gaat het namelijk niet alleen om de maatvoering, maar daarnaast ook om de opties die je kiest. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit handmatige bediening of elektrische bediening. Bij elektrische bediening kun je dan weer kiezen uit een wandschakelaar of een afstandsbediening en ga zo maar door!

Rolluiken zijn verkrijgbaar in zeer veel soorten en maten en hierdoor worden ze dan ook vrijwel altijd op maat gemaakt en ook omdat de verschillen per woning of kantoor enorm uiteenlopend zijn!

Gerelateerde artikelen

Latex spuitwerk laten uitvoeren door verf spuiter

Kantoortafels kopen

De beste makelaars in Rotterdam voor het verkopen van je huis