Woning Ontwikkeling
Image default
Verbouwen

Screens zonwering om ruimte te besparen

Screens zijn in de afgelopen jaren enorm gegroeid qua ontwikkelingen en populariteit. Het voordeel van screens is dat ze heel erg weinig ruimte in beslag nemen en hierdoor dan ook zeer geschikt zijn om te plaatsen bij woningen met minder ruimte.

Andere soorten zonwering zijn vaak van een wat groter formaat en hierdoor lang niet overal te plaatsen. Bij screens is dit wel anders. Met de compacte kasten en natuurlijk een screendoek strak voor het raam of tussen de kozijnen in, kan een screen vrijwel over wel gemonteerd worden.

Om welke andere redenen screens?

Screen zijn niet alleen erg compact, ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende soorten en maten en met tal van kleuren. Bij ons vind je wel meer dan 60 screendoek kleuren, waardoor wij de online aanbieder zijn met de meeste keuze!

Ook zijn screens een relatief goedkope soort zonwering. Het is natuurlijk wel afhankelijk van de afmetingen maar in veel gevallen ben je met de aanschaf van screens een stuk minder kwijt dan voor bijvoorbeeld markiezen of uitvalschermen. Daarbij oogt het ook nog eens heel strak en modern.

Wat kosten screens

De prijzen van screens varieeren van €79 – €1500. Dat verschil ziet er vreemd uit he? Maar het heeft te maken met gekozen afmetingen, opties en het type screen! Er bestaan verschillende soorten, waaronder bijvoorbeeld normale screens, zip screens en wandscreens.

Elk type heeft zijn eigen prijskaartje en de prijzen lopen vooral op door gekozen opties. Kiest u voor een variant met handbediening of voor een variant met elektrische bediening? Dit kan namelijk zomaar een paar honderd euro schelen!

Screens bestellen

Doordat een screen meestal op maat wordt gemaakt, is het meestal nodig om een screen te bestellen. Een screen bestellen kan heel eenvoudig via het internet en kost je meestal maar een paar minuten.

Let bij het screen bestellen wel op of je de juiste maten invoert. Om de maat goed op te kunnen meten, kun je het beste online even op zoek gaan naar instructies voor het meetwerk. Het opmeten is het belangrijkste, je wilt natuurlijk wel dat een screen goed past. Vooral omdat het maatwerk is en hierdoor ook niet zomaar retour kan naar de verkoper!

Screen online bestellen

Om de kosten te drukken, kun je screens het beste online bestellen. Dit komt doordat je bij showrooms vaak screens koopt inclusief montage. Online vervallen deze kosten, doordat je dit zelf doet en uiteindelijk scheelt dit in veel gevallen honderden euro’s!

Wil je goedkoop een screen kopen? Doe dit dan bij screenbestellen.nl. Dit is een webwinkel met lage prijzen en veel kennis van screens zonwering. Daarom kun je daar ook met een gerust hart je nieuwe screens kopen!

Gerelateerde artikelen

De juiste vloertegels kiezen

Wilt u een container huren?

Bouwproject? Hier moet je rekening mee houden