Woning Ontwikkeling
Image default
Meubels

Stalen industriele robuuste salontafels

De zoektocht naar mooie industriële stalen salontafelpoten

Heeft u al een mooi salontafelblad en bent u op zoek naar de juiste salontafelpoten? Twijfel niet en kijk meteen door het gehele assortiment van Industriële Tafels. Door de jaren heen is dit assortiment opgebouwd met nieuwe modellen. Naast de standaard X, U en trapzium vormen ontstonden meer gecompliceerde vormen zoals de Twist, Twisted V en de Matrix salonpoten. Dit zijn allemaal variaties die zijn voortgeborduurd uit de standaard vormen. Op deze manier is er voor ieder wat wils.

Advies op maat

Wij adviseren uit ervaring. Wij weten wat geschikt is voor u. Er wordt niet alleen gekeken naar het design maar er wordt vooral ook gekeken vanuit praktisch oogpunt. Heeft u bijvoorbeeld genoeg loopruimte om de salontafel heen? Op wat voor vloer komt uw salontafel? Wat voor soort salontafelblad komt er op uw stalen poten/onderstel? Is de industriële salontafelsalontafelpoot in verhouding met uw salontafelblad? Door zoveel mogelijk informatie te delen op de website proberen wij u zo goed mogelijk te informeren, natuurlijk staan wij u ook graag zelf te woord via de telefoon of per email. 

De salontafelpoten worden opgesplitst in 2 hoofdcategorieën: standaard en zware salontafelpoten. Hierna wordt er onderscheid gemaakt tussen losse stalen salontafelpoten of stalen middenpoten. De zware salontafelpoten zijn veelal opgebouwd uit stalen kokerprofielen van 12×12 cm. Dit is puur esthetisch en draagt niet zo zeer bij het draaggewicht van de salontafelpoot of het onderstel.

Bevestiging van de salontafelpoten van Industriële Tafels

De stalen salontafelpoten zijn eenvoudig te bevestigen aan uw salontafelblad. U kunt dit doen met houtdraadbouten of tellerkopschroeven. Wanneer u kiest voor houtdraadbouten raden wij nog wel aan om de gaten voor te boren zodat de schroeven niet scheef zullen gaan. Deze moeten in de sleufgaten worden bevestigd. Des te meer van deze sleufgaten benut worden des te steviger de tafel in zijn geheel zal zijn en des te stabieler hij zal staan.

Verzending en verpakking bij Industriële Tafels

De stalen salontafelpoten worden verzonden in kartonnen dozen. De grotere middenpoten/ tafelonderstellen worden demontabel geleverd.. Op deze manier kunnen we de salontafelpoten gemakkelijk leveren bij u via DHL. Op het moment dat het pakket klaarligt om verzonden te worden krijgt u altijd een track-en-trace code opgestuurd waarin u de bestelling kunt volgen.

https://www.industriele-tafels.com/salon-tafelpoten/