Woning Ontwikkeling
Image default
Industrie

Uw materialen beschermen en verfraaien met behulp van poedercoaten

Wilt u een product van metaal, staal of roestvrijstaal beschermen tegen corrosie? Of wilt u uw product verfraaien? In beide gevallen biedt poedercoaten uitkomst. Poedercoaten is het aanbrengen van een organische deklaag op uw product met behulp van het elektrostatisch spuiten van poeder. Door deze laag wordt uw product beschermd tegen corossie. Maar dat is niet het enige voordeel; uw product wordt tegelijkertijd verfraaid! Bent u benieuwd naar poedercoaten en waar u dit kunt laten doen? Lees dan zeker verder.

Poedercoaten door een specialist

Als u een of meerdere product(en) wilt laten poedercoaten, besteedt u dit het best uit aan een specialist. Hessels Coating is zo’n specialist waar u terechtkunt. Bij dit bedrijf bieden ze haast oneindig veel mogelijkheden voor poedercoaten. U kunt kleine producten laten behandelen, maar ook producten met een grote oppervlakte. Voor het poedercoaten kunt u kiezen uit een grote selectie aan RAL-kleuren, maar u kunt ook specifieke kleuren aanvragen. U kunt dus als het ware met elke vraag bij deze specialist terecht. Afhankelijk van het toepassingsgebied wordt u geadviseerd over de beste behandelingsmethode en het meest geschikte poeder. Zo bereikt u een optimaal resultaat.

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u producten van metaal, staal of roestvrijstaal die u wilt beschermen tegen corossie? Of heeft u producten die u wilt verfraaien door middel van poedercoaten door Hessels Coating? Neem dan contact met hen op en ontdek de mogelijkheden in uw situatie. Als u besluit om een product uit handen te geven om door deze partij te laten behandelen, worden er na de dag van aanlevering vijf werkdagen als standaardlevertijd gerekend. Hierna ontvangt u de producten in een veilige verpakking, die ervoor zorgt dat de producten niet beschadigt raken. U kunt via de website van deze partij direct een offerte aanvragen voor het product dat u wilt laten behandelen, of u neemt contact met hen op via de contactgegevens voor meer informatie.

https://hesselscoating.nl/