Woning Ontwikkeling
Image default
Bedrijven

Vastgoed ontwikkeling voor verhuur

Woning ontwikkeling voor verhuur

Door de krapte op de woningmarkt en de steeds strengere regelgeving rond de transformatie van woningen naar huur woningen kiezen investeerders er steeds vaker voor om zelf woningen te ontwikkelen voor de verhuur. Het ontwikkelen van woningen voor de verhuur levert en goed en continue rendement op en is daardoor een goede investering voor de lange termijn.

Verkoop verhuurd vastgoed

Als bezitters van woningen voor de verhuur deze woningen willen verkopen kan dit voor problemen zorgen. Huurders zijn goed beschermd door de wet en kunnen niet zomaar uit de woning gezet worden. Het uitzetten van huurders is vaak een duur en tijdrovende proces. In sommige gevallen bieden woning eigenaren een afkoopsom aan de zittende huurders om het huurcontract toch te ontbinden. Dit is vaak goedkoper dan het ontbinden van het contract via de rechtsgang waar ook hoge advocaat kosten en dergelijke bij komen kijken. Steeds meer woning eigenaren zijn opzoek naar kanalen voor de verkoop van hun vastgoed waarbij de huurders kunnen blijven zitten. De Nationale Vastgoedportefeuille biedt beleggers de mogelijkheid voor de verkoop van verhuurd vastgoed. https://denationalevastgoedportefeuille.nl/verhuurd-vastgoed-verkopen/

Verkoop opbrengst verhuurd vastgoed

De huuropbrengst is mede bepalend voor de verkoopwaarde van de woning in verhuurde staat. Woningen die al langere tijd aan dezelfde huurder zijn verhuurd hebben vaak een lagere huuropbrengst ten opzichte van kort lopende huurcontracten. De huur mag namelijk jaarlijks maar met een vastgesteld percentage verhoogd worden.   

 

 

https://denationalevastgoedportefeuille.nl/verhuurd-vastgoed-verkopen/