Woning Ontwikkeling
Image default
Dienstverlening

Verhuizen met Oomen Verhuizers

Na lang zoeken heb je het huis van je dromen gevonden! Spoedig krijg je de sleutels en kun je er gaan wonen. Maar eerst moet je nog wel al je spulletjes verhuizen naar je nieuwe stekkie. En dat kan best een klus zijn. Laat de verhuizing over aan ervaren professionals voor een onbezorgde start in je nieuwe omgeving.

Geen stress met professionele verhuizers

Ga je verhuizen dan kun je natuurlijk de verhuizing helemaal zelf regelen. Dat is zonder meer de goedkoopste optie. Maar is het ook de beste en verstandigste optie? Er komt toch wel heel wat kijken bij een verhuizing van al jouw huisraad. Je moet transport regelen (een busje of aanhanger huren of lenen), vaak familie of vrienden inschakelen om te helpen sjouwen en dan is er nog het issue van de kans op schade. Hoe beperk je de kans dat er iets kapot gaat? En hoe ga je de echt zware meubels zoals kasten, tafels en bankstellen verhuizen? Het kan aardig wat stress geven!

Kies je voor een professioneel verhuisbedrijf dan heb je deze stress niet. Je geeft deze ervaren verhuizers je wensen door en zij regelen en organiseren alles voor jou. Een verhuizing van A-Z inclusief in- en uitpakken, of alle aspecten waar jij behoefte aan hebt. Je hebt er geen omkijken naar! De verhuizers hebben allemaal een opleiding gehad en weten dus als geen ander hoe ze met kostbare spullen om moeten gaan en hoe ze deze zonder schade op de nieuwe locatie krijgen. Ook op 3-hoog in een portiekflat waar alleen maar trappen zijn!

De Erkende Verhuizer

Wil je de verhuizing helemaal tiptop in orde hebben en probleemloos laten verlopen dan is het verstandig om ook nog eens een verhuisbedrijf te kiezen dat het “Erkende Verhuizer” keurmerk heeft. Een verhuisbedrijf met een dergelijk branchekeurmerk voldoet namelijk gegarandeerd aan minimale eisen over kwaliteit, (milieu-)regelgeving en werkwijze.

Verhuizen binnen de Randstad

Ga je binnenkort binnen De Randstad verhuizen? Neem dan een professioneel en Erkend verhuisbedrijf Leiden of verhuisbedrijf Den Haag, zoals Oomen Verhuizers in de arm. Deze specialisten uit Katwijk verzorgen zowel particuliere als zakelijke verhuizingen en beschikken over de beste kwaliteit apparatuur en materialen en kennen de (binnen-)steden als geen ander. Hierdoor weten de verhuisprofessionals precies wat er nodig is om waar dan ook in Leiden of Den Haag al jouw kostbare bezittingen veilig op te halen of af te leveren.

Ook voor de noordelijke Randstad

Ook in de noordelijke randstad, de regio Amsterdam en Haarlem kennen de verhuizers van Oomen Verhuizers de situatie op hun duimpje. Kies daarom ook voor een probleemloze verhuizing naar Amsterdam, Haarlem en omringende gemeentes voor Oomen verhuizers als jouw verhuisbedrijf Amsterdam en verhuisbedrijf Haarlem.