Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

Voordelen van een markies zonnescherm

Een markies zonnescherm heeft verschillende voordelen. Natuurlijk zijn markiezen bedoeld om de zon op een effectieve manier te weren, maar dit is niet het enige. Vaak wordt er bewust voor een markies gekozen en lang niet altijd puur om de zon te weren. 

Markiezen zien er namelijk ook erg fraai uit en geven een prachtige uitstraling aan een gevel. Vroeger kwam je markiezen overal wel tegen. Dat beeld is tegenwoordig veranderd door de komst van andere soorten zonwering. Deze zijn vaak compacter dan markiezen en geven een moderne en strakke uitstraling. 

Natuurlijk is dit ook erg mooi, maar bij sommige gebouwen/huizen past het gewoon niet! En daar zijn markiezen dan weer een erg goede uitkomst. 

Met een markies zonnescherm breng je een stukje nostalgie tot leven

Oke, dit komt misschien een beetje vreemd over maar het is wel echt zo! Met een markies zonnescherm breng je een beetje sfeer en nostalgie aan. Het leukste van alles is dat markiezen tegenwoordig in heel heel erg moderne modellen verkrijgbaar zijn. 

Hoe dan ook, het blijven markiezen en ze blijven een bepaalde look hebben, die goed staat bij een authentiek pand. Ze zijn tegenwoordig ook in zeer veel kleuren verkrijgbaar, waardoor ze werkelijk overal toegepast kunnen worden. Ideaal toch?! 

Online markiezen bestellen

Nog een verschil is dat je tegenwoordig ook online markiezen kan bestellen. Het voordeel daarvan is dat markiezen dan een heel stuk goedkoper zijn dan dat je gewend bent. Markiezen bestellen via het internet is goedkoop en eenvoudig. Het kan tot wel 30% schelen in de kosten. 

Dit heeft te maken met het feit dat webwinkels vaak werken vanuit het klusprincipe, met andere woorden zorg je zelf voor de montage en wordt je markies als een bouwpakket geleverd. Dit kan een behoorlijke besparing opleveren en hierdoor worden markiezen dan ook veelal online besteld. 

Markiezen bestellen kan online bij verschillende webwinkels. De prijzen varieeren per aanbieder, maar over het algemeen vind je al een markies vanaf €299, dit is dan wel kwaliteit en niet afkomstig van bijvoorbeeld een bouwmarkt! 

Een winkel waarbij je goedkoop markiezen kunt bestellen is markiesbestellen.nl. Dit is een van de grootste webwinkels wanneer het gaat om markiezen en de markiezen kun je ook bezichtigen bij een showroom. 

Waar moet je op letten bij het bestellen van markiezen

Er zijn een aantal punten waarmee je rekening moet houden. Zou kun je het beste voordat je gaat bestellen eerst de maten van de benodigde markiezen opmeten. Vervolgens kun je natuurlijk gaan shoppen en de beste deal scoren! Die vind je vrijwel altijd bij bovengenoemde webwinkel, deze komt namelijk vrijwel altijd als goedkoopste markiezen winkel naar voren! 

Ook moet je controleren of het om zelf monteren gaat, of dat de prijzen inclusief montage zijn. Dit kan nog een groot verschil maken! 

Vergeet ook niet dat markiezen op maat worden gemaakt, hierdoor moeten de maten dan ook kloppen en is het vaak niet mogelijk om een bestelling te retourneren. 

 

Gerelateerde artikelen

Design Meubelen Assen voor het beste advies

Waarom een thermoskan niet mag ontbreken in je woning

Uw vertrouwde adres voor oplossingen met bulk handling