Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Windscherm in de tuin

Wind is veel te vaak een spelbreker als het aankomt op gezellig in de tuin zitten. Toch is dat niet nodig, een windscherm is hier namelijk een erg makkelijke oplossing voor. In een handomdraai creëer je een windvrije plek waardoor je lekker kan genieten van je eigen tuin.

Wanneer kies je voor een windscherm in je tuin?

De meest voor de hand liggende reden is natuurlijk om een windvrije plek te maken. Maar dat is niet het enige voordeel dat een windscherm je kan geven.

Privacy

Niet elke tuin biedt evenveel veel privacy. Dat wil echter niet zeggen dat je er geen behoefte aan kan hebben. Een tuin compleet voorzien van een schutting is dan vaak een stap te ver, maar er is ook een veel makkelijkere, snellere en goedkopere manier om te zorgen voor dat plekje van jezelf: een windscherm. Een bijkomend voordeel is dat je dit ook weer net zo simpel kan verwijderen of verplaatsen.
Ook als je bijvoorbeeld een jacuzzi of zwembad in de tuin hebt, is het wellicht erg fijn om een privéplek te realiseren.

Oprolbaar windscherm

Wil je een windscherm dat je erg makkelijk kan opzetten en weghalen? Dan is een oprolbaar windscherm ideaal. Je bevestigd één paal aan de gevel, veranda of pergola en de andere kant kan je plaatsen op de gewenste afstand. Zodra je nood hebt aan beschutting tegen de wind of zon, rek je het windscherm uit. Heb je het niet langer nodig? Dan kan je het zo weer opbergen. Een oprolbaar windscherm is geschikt voor elke tuin, omdat je het kan uitrollen tot de gewenste grootte.

https://www.canvasscherm.nl/windscherm/windscherm-tuin/