Woning Ontwikkeling
Image default
Dienstverlening

Woning ontruiming uitbesteden aan een betrouwbaar bedrijf

Is er een naaste van u overleden? Dit is veelal een emotioneel zware tijd waarin u van alles dient te regelen. Zo ook de ontruiming van de woning. Dit is meestal een flinke klus. Daarom kan het prettig zijn om een ontruimingsbedrijf in te schakelen zodat deze zorgen uit handen genomen worden. Allerommelopgeruimd.nl kan netjes en discreet een huis ontruimen na overlijden. Nadat u heeft bepaalt wat u wilt bewaren, zullen zij de overige spullen keurig in dozen inpakken en deze afvoeren in neutrale vrachtwagens.  

Het werkgebied van Allerommelopgeruimd.nl:

–        Noord-Holland: : Amsterdam, Alkmaar, Purmerend, Haarlem, Zaandam, Hoofddorp

–        Zuid-Holland: Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer

–        Utrecht

–        Flevoland: Almere

Ontruiming huurwoning

Heeft u een huurwoning die opgeleverd moet worden? Bezemschoon opleveren is dan meestal een vereiste van de woningbouwvereniging. Dit houdt in dat gordijnrails en vloerbedekking verwijderd moet worden en het opvullen van gaatjes in de muren. Wanneer u Allerommelopgeruimd.nl inschakelt zal deze naast de woning ontruiming deze taken voor zijn rekening nemen. Met de oplevergarantie van Allerommelopgeruimd.nl kunt u ervan uit gaan dat de oplevering van de woning helemaal goed wordt gekeurd. Vaak dient de woning binnen een korte tijd opgeleverd te worden. Dit is bij Allerommelopgeruimd.nl geen probleem. Hier is het soms al mogelijk om binnen 7 dagen een woning te laten ontruimen.

Manier van werken

Wilt u weten wat u ongeveer kwijt bent aan een woning ontruiming? Dan kunt contact opnemen met Allerommelopgeruimd.nl. Zij stellen u een aantal vragen en op basis van deze informatie kunnen ze u een richtprijs geven. Wilt u een exacte prijs ontvangen? Dan is een woningbezichtiging vereist. Deze bezichtiging is kosteloos. Na de bezichtiging krijgt u een vrijblijvende offerte met een vaste prijs. Gaat u hiermee akkoord dan plannen ze in goed overleg met u een datum waarop ze de woning ontruiming zullen uitvoeren. Allerommelopgeruimd.nl kunt u 7 dagen per week bereiken op telefoonnummer: 0252 742 503.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/