Woning Ontwikkeling
Image default
Financieel

Welke broker neem ik als ik begin met handelen in Crypto?

Is beleggen nieuw voor jou en weet je nog niet zo goed hoe alles werkt? Zoek dan eens op internet naar een broker die geschikt is voor iedereen die wil gaan beleggen maar niet te ingewikkeld is. Een aantal brokers staan bekend om hun laagdrempelige interface en een grote toegankelijkheid voor het grotere publiek. De beste broker voor beginnende beleggers laat je op een aantal zaken letten.

Waar let ik op als ik start met beleggen?

Ten eerste is het van belang dat je de kleine lettertjes leest. Lage kosten zoals 0% transactiekosten zijn aantrekkelijk maar kunnen eventueel verborgen kosten bevatten. Dus stuit er niet te snel op. Daarbij is het erg fijn als de rekening kosteloos geopend kan worden. Houdt daarbij ook rekening met eventuele verborgen kosten. Bitvavo en DEGIRO zijn beiden beginners accounts met lage kosten en een gratis rekening. Soms is het handig om te oefenen met een gratis crypto demo account. Indien er geen demo is kun je kiezen om te oefenen met een lage inleg van 1 euro bij DEGIRO en 5 euro minimaal bij Bitvavo. Verder is het prettig om als starter geen inactiviteitskosten te betalen. Je bent misschien vaker offline doordat je experimenteert en het is fijn als dat gratis kan. Brokers als DEGIRO bieden educatieve mogelijkheden en dat is ideaal voor startende beleggers.

Bitvavo review

Bitvavo is absoluut een goede broker voor alle beleggers die nog niet zoveel weten van het vak. De broker lokt de klanten met trade tarieven van maar 0,25%. Dit zijn zeer lage kosten om te handelen. Verder heeft de broker een app die voor gebruikers prima werkt. Zowel de interface van de app als website lenen zich goed voor de beginnende belegger. Met eenvoudig af te lezen grafieken kun je alles qua handelen goed bijhouden. Bitvavo review is passend voor veel soorten traders omdat de keuze ook valuta betreft met minder risico.

https://beter-beleggen.nl/