Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Zo draagt een steigerhouten bed bij aan de ontwikkeling van je kind

Het inrichten van een kinderkamer is anders dan het inrichten van een kamer voor volwassenen. Kinderkamers moeten leuk en spannend zijn, met ruimte om te klimmen, spelen en springen. Goed slapen is ook belangrijk, omdat kinderen elke dag nieuwe dingen leren en ervaren.

Dit artikel gaat over de steigerhouten hoogslapers van Van Londen. Deze bedden zijn leuk voor kinderen en ook stevig, zodat ze goed kunnen slapen. Ze zijn dus perfect voor de slaap die kinderen nodig hebben.

Waarom kiezen voor bedden van steigerhout?

Bij Woning Ontwikkeling zijn we fan van steigerhouten bedden, of het nu hoogslapers of standaardbedden zijn. Dit zijn de redenen waarom ze zo geweldig zijn:

  • Ze hebben een mooie, vintage look door het steigerhout;

  • Ze blijven altijd trendy;

  • Ze gaan lang mee, wat beter is voor het milieu;

  • Ze zijn gemaakt van gerecycled hout, wat goed is voor de natuur;

  • Ze zijn stevig en stabiel, wat helpt voor een goede nachtrust en ondersteuning van het lichaam;

  • Ze zijn eenvoudig te verzorgen en te onderhouden.

Waarom is een steigerhouten bed goed voor de slaap van je kind?

Een bed van steigerhout maakt de kinderkamer beter en zorgt voor een fijnere slaap. Als een kind op een slecht matras of in een wiebelig bed slaapt, kan het last krijgen van hoofd- of spierpijn. Een stevig bed en een goed matras zijn belangrijk voor de steun aan het lichaam van je kind. Zo kan je kind ontspannen slapen na een actieve dag. Een slecht bedframe kan zelfs de kwaliteit van een goed matras tenietdoen! Daarom is een steigerhouten bed een goede keuze. Het helpt je kind om goed te slapen en zich prettig te voelen.

Waar kun je een steigerhouten kinderbed kopen?

Bij VanLonden.com koop je steigerhouten stapelbedden van hoogwaardige kwaliteit. In hun grote werkplaats in Noord-Brabant maken ze allerlei steigerhouten meubels, zowel voor binnen als buiten. Ze hebben van alles, van een tuinbank, kinderbed, stoel, barkruk, bijzettafel en bureau tot een eettafel van steigerhout. Interesse? Bezoek dan de website www.VanLonden.com.