Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Zo maak je professionele vastgoed foto’s

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Houd dit statement in gedachten terwijl u de beste manier vindt om uw onroerend goed aan de wereld te laten zien. Kopers zijn erg kieskeurig over wat ze willen. Je hebt waarschijnlijk een juweel van een pand in handen, dat een grote groep kopers aanspreekt, maar hoe zouden ze weten wat je hebt, tenzij ze een nauwkeurig idee kunnen krijgen van wat het is? Foto’s dienen als lokaas om mensen naar binnen te halen om afspraken te maken.

Kopers van vastgoed

 

Laten we nadenken over aan wie u precies verkoopt. Er zijn een aantal soorten kopers. We hebben lokale investeerders die geïnteresseerd zijn in het oplossen en omdraaien. Aan de andere kant hebben we gezinnen die geïnteresseerd zijn in een instapklaar stuk onroerend goed. Laten we de mindset van de fix en flipper nader bekijken.

 
De meeste kopers zijn op zoek naar een goede deal waarbij ze weten waar ze aan beginnen. Het is absoluut noodzakelijk dat u geen belangrijke foto’s van reparaties weglaat. Het enige dat je zeker wilt vermijden, is oneerlijke informatie. De kopersgroep is erg klein en woorden verspreiden zich snel. Om te laten zien dat je serieus bent met verkopen en betrouwbaar, neem je gedetailleerde foto’s van de buitenkant en het interieur van het pand, evenals alle grote en kleine reparaties. Als u echt vertrouwen wilt winnen en de deal wilt afsluiten, probeer dan een gespecificeerde schatting van reparaties te maken of koop een inspectierapport van een lokale algemene aannemer. Vanaf dit punt wilt u een link bieden naar al deze details en foto’s die voor iedereen toegankelijk zijn. Ik raad je aan je gegevens te uploaden naar Google Drive en de opties voor delen in te stellen op ‘openbaar’. Vanaf hier heeft u toegang tot de link en kunt u deze delen met eventuele kopers die langs zijn gekomen of uw makelaar (als u er een gebruikt) de link naar het detailgedeelte van uw details-lijst laten plaatsen.

Zelf foto’s maken of uitbesteden?

 

Gezinnen die een woning willen bewonen, zijn een totaal ander kopersras. Terwijl fixers op zoek zijn naar beknopte en precieze gegevens om een ​​zakelijke beslissing te nemen, zoeken families of kopers, zoals ik ze graag noem, naar foto’s die positieve, optimistische emoties opwekken. Wanneer u achter dit soort kopers aan gaat, wilt u ervoor zorgen dat de woning volledig is opgeknapt en klaar is om te gaan. Alle upgrades zijn een groot pluspunt. Voor een extra boost kun je proberen meubels te huren om de woning te stallen. Als je het eenmaal klaar hebt, wil je een professionele fotograaf inhuren om binnen te komen en foto’s te maken. Je kunt ook een camera van € 10.000,00 kopen en het zelf doen, maar als dit een eenmalige deal is, is het beter om iemand een keer een klein bedrag te betalen en het op die manier te doen. De specialist die u zoekt heet een vastgoedfotograaf. Een andere uitstekende optie is om hem of haar een video-wandeling door het pand te laten maken en deze op YouTube te laten plaatsen. Van daaruit kunt u de link naar de vermelding toevoegen.

 

Sommige panden zijn dermate hoog dat het maken van goede foto’s lastig is. In dat geval hebt een kan een fotograaf met de specialisatie hoogtefotografie voor vastgoed u mogelijk helpen.