Woning Ontwikkeling
Image default
Vakantie

Zorgeloos in recreatief vastgoed investeren

Wanneer u graag ergens in wilt investeren, denk dan een aan een investering in recreatief vastgoed. Net als duizenden andere investeerders kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om te investeren in een recreatiewoning van Center Parcs Vastgoed. Omdat dit bedrijf inmiddels al jarenlang ervaring heeft en daardoor alles weet over recreatief vastgoed en toeristisch management, weet u zeker dat uw investering in goede handen is. Ze zorgen er graag voor dat u een op een veilige en zorgeloze manier kunt investeren, zonder dat u hier zelf veel voor hoeft te doen. Al uw zorgen nemen ze uit handen. Bovendien zijn ze bij Center Parcs Vastgoed open over hun zaken. U weet dus precies wat uw investering oplevert.

Waarom u het beste kunt investeren in recreatief vastgoed

Er zijn natuurlijk onwijs veel mogelijkheden wanneer u een investering wilt doen. Wanneer u kiest voor een investering in recreatief vastgoed van Center Parcs Vastgoed maakt u een goede keuze. Er zijn namelijk diverse redenen om hiervoor te kiezen. Zo krijgt u gedurende het hele proces professionele begeleiding: van het oriëntatiemoment tot en met de daadwerkelijke aankoop. Bovendien ontvangt u een vast rendement. U heeft hierbij twee opties:

  • U ontvangt 3% variabele huur én een percentage van de totale huuromzet
  • U ontvangt 5% gegarandeerde huur

Daarnaast komt u in aanmerking voor een langjarig huurcontract, krijgt u (ongeacht de bezetting) elk kwartaal huurinkomsten en hoeft u zich geen zorgen te maken over het beheer. U hoeft dus niet om te kijken naar onderhoud, exploitatie en leegstand. Dat is de service die u bij Center Parcs Vastgoed kunt verwachten.

Bekijk het aanbod online

Wanneer u graag investeert in het vastgoed van Center Parcs Vastgoed, kunt u online het huidige aanbod bekijken. Ontdek of hier iets tussen zit dat u aanspreekt en lees meer over elke locatie. Heeft u vragen of wilt u graag begeleiding bij het maken van uw keuze? Neem dan contact op met de medewerkers. U bereikt hen via het telefoonnummer op de contactpagina.

https://www.centerparcs-vastgoed.nl/

Gerelateerde artikelen

Mooi Ardennen vakantiehuis met jacuzzi

Overnacht in de vakantiehuisjes in Ardennen

Gaat u voor een rondreis door Japan of Colombia?