Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

Beter glas, een beter milieu

Het plaatsen van Hr ++ glas is een goede optie wanneer u van plan bent uw ramen te vervangen. Dit glas heeft namelijk een hoog rendement, zoals de naam al doet vermoeden. Hr ++ glas bestaat uit twee glasplaten met een spouw ertussen. De randen zijn afgesloten met speciale kit, extra goed geïsoleerd dus. Waar deze ruimte bij veel dubbele ramen gevuld is met lucht, zit er bij Hr ++ glas edelgas in. Eén kant van het glas is voorzien van een coating. Deze nieuwste technieken zorgen logischerwijs voor verbetering van het dubbel glas. In nieuwe woningen en kantoren wordt dan ook steeds meer Hr ++ glas geplaatst.

Hier gaat u van profiteren

We noemden natuurlijk al heel wat kenmerken van Hr ++ glas die tot voordelen leiden. Deze glassoort zorgt namelijk voor een optimaal binnenklimaat. U profiteert van minder warmteverlies, een beter rendement en een reductie van energiekosten. Het hr ++ dubbel glas is daarbij verkrijgbaar in geluidswerende en zonwerende variant. Dit is niet alleen voordelig voor het comfort, u ziet deze voordelen gegarandeerd terug in de jaarrekening.

Meer over Hr ++ glas

Vanzelfsprekend wint u graag meer informatie in over deze glassoort, alvorens u het laat plaatsen. Het is daarom van groot belang om de juiste, gespecialiseerde leverancier te kiezen om deze klus te klaren. Gaat u Hr ++ glas bestellen? Dan kunnen wij GlasGigant aanraden. Bij deze specialist kunt u namelijk terecht voor diverse soorten Hr ++ glas. U kunt eenvoudig online uw keuze maken door de gewenste opties te selecteren. Tevens staan hier specialisten voor u klaar met passend advies en aanvullende informatie. Op die manier weet u zeker dat u het glas laat plaatsen dat het beste bij uw voorkeuren past.

https://www.glasgigant.nl/