Woning Ontwikkeling
Image default
Vakantie

De perfecte zomervakantie in eigen land

De zomers in Nederland worden steeds warmer. Voor genieten van mooi weer tijdens uw zomervakantie hoeft u tegenwoordig dus helemaal het land niet meer uit. En laat ons kleine landje nou ook de mooiste stranden hebben, ideaal voor mensen die van een echte strandvakantie houden. Een dorp in Nederland waar heerlijke stranden te vinden zijn is Noordwijk. U heeft er vast al eens van gehoord. Vakantie vieren in bijvoorbeeld een vakantiepark in Noordwijk is dan ook een absolute aanrader. Een fijn vakantiepark aan de grens van Noordwijk is vakantiepark Sollasi. Niet alleen ligt dit park op een steenworp afstand van een ruim en breed strand, pal naast het vakantiepark ligt het Oosterduinse meer. Bij dit meer is het goed vertoeven. U kunt er heerlijk wandelen, zonnebaden, in een bootje op het meer ronddobberen, een hapje eten en/of een drankje nuttigen en meedoen aan verschillende zomersporten.

Vakantiepark Sollasi is ingericht met fijne vakantiehuisjes voor vier personen en zes personen. Ook is er een mooi, modern appartementencomplex te vinden, ingericht met studio’s voor twee personen. In de huisjes is het toegestaan om een hond mee te nemen. Bent u de trotse eigenaar van een paard? Ook uw paard kan mee op vakantie, er is mogelijkheid tot het huren van een pensionstal even nabij het vakantiepark.

Gaat u graag een keertje in de prachtige Bollenstreek op vakantie en bent u een heuse kampeerliefhebber? Bezoek dan de camping in de Bollenstreek van Sollasi.

De leukste uitstapjes

In de omgeving van Noordwijk is het niet alleen maar genieten van het strand. U kunt namelijk kiezen uit tal van leuke uitstapjes. U kunt onder andere een bezoekje brengen aan Corpus in Oegstgeest, het Stedelijk Museum in Amsterdam, het Archeon in Alphen aan den Rijn, Madurodam in Den Haag of Naturalis in Leiden. Steden als Amsterdam, Den Haag, Haarlem en Leiden bereikt u binnen korte tijd per auto of trein.

Gaat u met kinderen op vakantie? Dan is het een absolute aanrader om de grootste buitenspeeltuin van Europa ‘de Linnaeushof’ in Bennebroek, pretpark Duinrell in Wassenaar, Sea Life in Scheveningen of binnenspeeltuin Kidszoo in Noordwijkerhout te bezoeken.

https://www.sollasi.nl/