Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

Decoratieve gietvloer voor woningen

Bent u op zoek naar een gietvloer voor thuis die bij uw stijl past en optimaal comfort, schoonheid, duurzaamheid en veiligheid biedt? Ontdek dan de gietvloer voor woningen. Een ondergrond die zowel decoratief als praktisch is. 

 

Coatingvloer.nl is de grootste leverancier voor de afwerking van gietvloeren. Gemaakt en geïnstalleerd door experts in de industrie, en met een indrukwekkende collectie van diverse decors en coatings, zijn wij van mening dat u gietvloeren nergens anders beter gedaan kunt krijgen. Gietvloeren zijn verkrijgbaar in op maat gemaakte ontwerpen en zijn altijd sterk genoeg voor huishoudelijk gebruik.

Voor welke toepassingen?

Gietvloeren en coatings zijn elegant en functioneel voor binnen en buiten. Onze gietvloeren gaan langer mee, zijn duurzamer, glanzen en schitteren, en zijn relatief betaalbaar. Wat de omgeving, de ruimte, het concept of het probleem ook is, u kunt op gietvloeren rekenen om u het allerbeste te bieden op het gebied van naadloze vloeren, waarbij gebruik wordt gemaakt van innovatieve technologie die oogstrelende vloerdesigns op kan leveren. 

Welke gietvloer kiezen?

Bij het kiezen van een vloer voor thuis is comfort het belangrijkst – zal de vloer er goed genoeg uitzien om er elke dag mee te leven? Een gietvloer is warm en zacht onder de voeten en dat is precies wat een vloer biedt. Hij kan met of zonder vloerverwarming worden gelegd. De natuurlijke elasticiteit van onze gietvloeren maakt ze perfect voor in huis. De ondergrond is dan bestand tegen het dagelijkse leven en gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken.

 

Steeds meer mensen kiezen voor giethars als de “moderne look” voor hun woninginrichting. Niet alleen bieden ze de wow-factor, maar ze zijn ook zeer duurzaam, kosteneffectief en zijn perfect voor de moderne huizen van vandaag. Gietvloeren zijn verkrijgbaar in vrijwel elke kleur en het zijn de duurzaamste vloeren die vandaag op de markt verkrijgbaar zijn.

 

Bron: Coatingvloer.nl