Woning Ontwikkeling
Image default
Industrie

Een betrouwbare partner voor de aankoop van je industriële lijm

Ben je op zoek naar industriële lijm van een vooraanstaand merk? Dan vind je zeker de juiste lijm bij Lubribond Benelux. Dit bedrijf is gespecialiseerd in lijmen en siliconen die in veel verschillende industrieën gebruikt worden. Het is een jong bedrijf, omdat het in 2012 zelfstandig is geworden. Echter heeft het een lange ervaring opgebouwd op het gebied van lijmen en siliconen, omdat het eerst opereerde als afdeling genaamd Laagland B.V. Deze afdeling hield zich bezig met de import van verschillende industriële lijmen. Hierdoor is het specialisme in lijmproducten gedurende lange tijd ontwikkeld en is het hét adres geworden voor vele industriële ondernemingen. Ze werken samen met merken als Permabond, Momentive Performance Materials en Parson Adhesives inc.

De veelzijdigheid van industriële lijm

Welke industriële lijm je ook zoekt, bij Lubribond Benelux vind je zeker het juiste product voor je toepassingen. Dit lijmtype wordt onder meer gebruikt voor assemblage van onderdelen in een productieproces, brandpreventiemaatregelen (bijvoorbeeld in de luchtvaart), verpakking van producten en uiteraard montagewerkzaamheden. In vele industrieën wordt industriële lijm in een bepaalde variant gebruikt, bijvoorbeeld in de metaalbewerking, elektrotechniek, medische industrie, installatietechniek, scheepsbouw, auto-, reclame- en voedingsmiddelenindustrie. Bovendien bestaan er diverse industriële lijmen voor verschillende toepassingen. Bij Lubribond Benelux vind je aluminium lijmen – die vooral in de bouw worden gebruikt – hittebestendige lijmen en transparante lijmen. Afhankelijk van je doeleinden kies je de juiste industriële lijm bij dit bedrijf, waarbij je uiteraard deskundig advies kunt vragen aan de specialisten

Vertrouw op betrouwbare producten en een persoonlijke benadering

Welke lijmsoort je ook kiest, je rekent altijd op de meest kwalitatieve producten en de beste service. Zo werkt Lubribond Benelux samen met gerenommeerde transportbedrijven, zodat een levering op de volgende dag in de meeste gevallen gegarandeerd is. Ook kun je hier terecht voor een demonstratie van je product, zodat je verzekerd bent van een perfecte toepassing ervan. Bezoek de website voor meer informatie over hun assortiment.

https://www.lubribond.nl/