Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

Een verdiepingsvloer is je huis; wel of niet doen?

Heb je ruimte genoeg in een hoge woonruimte of bedrijfsruimte om een extra verdieping te (laten) creëren? Dan zijn verdiepingsvloeren of Entresolvloeren een interessante oplossing.

Wat zijn Entresolvloeren?

Een verdiepingsvloer of Entresolvloer is een vloer die in een bestaande ruimte van huis of bedrijf geplaatst kan worden als extra verdieping of extra ruimte die gebruikt kan worden als een gewone verdiepingsvloer. Vaak wordt een entresolvloer in bedrijfsruimtes geplaatst. Zo wordt een hele of halve, extra verdieping gecreëerd. De verdiepingsvloer is ijzersterk en stabiel en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als ruime opslagruimte, extra werkruimte of om meer woonruimte te creëren. Het uiterlijk van een verdiepingsvloer is industrieel en modern. De verdiepingen kunnen permanent gebruikt worden, maar omdat ze demontabel zijn kun je ook na enkele jaren besluiten de verdiepingsvloer weer af te laten breken.

Verdiepingsvloeren in je huis, kan dat?

Je kunt verdiepingsvloeren in je huis laten plaatsen als je huis daarvoor geschikt is. Hoge kamers zijn bij uitstek geschikt om op deze wijze een extra verdieping te creëren. Een extra verdieping in je huis betekent niet alleen meer woonoppervlakte, maar ook is het gunstig voor het besparen van energie. Hoge ruimtes met kosten veel energie om te verwarmen, een extra etage maakt de ruimte minder hoog en dus gemakkelijker te verwarmen. Maar het grootste voordeel is uiteraard de woonruimte winst die te behalen is met een extra verdieping.

Wel of geen extra vloer in je woning?

Heb je een ruime woning waar de mogelijkheid bestaat om extra ruimte te maken is het aan te raden een entresolvloer te overwegen. De voordelen zijn groot en het resultaat is prachtig. Deze vloeren zijn van metaal en de trap naar de verdieping toe eveneens. De moderne trappen zijn overigens ook in hout verkrijgbaar maar wel in moderne stijl. Als je meer van klassieke inrichting houdt en niet van de moderne look, kun je overwegen om een verdieping van houten balken en planken te laten maken. De stalen verdiepingen zijn echter zo robuust en aantrekkelijk om te zien dat menigeen inziet dat ook klassiek en modern erg goed te combineren is. Bovendien krijg je er veel voor terug aan extra ruimte.

Welke kleuren extra vloeren of trappen zijn er te koop?

Er zijn verschillende kleuren te koop. De constructies zijn verkrijgbaar in een standaardkleur grijs, maar te leveren in elke RAL kleur. Rondom verdiepingen kunnen leuningen geplaatst worden voor de veiligheid. OOk kan er gebruikgemaakt worden van tussenwanden en deuren. Bekijk de mogelijkheden van deze magnifieke vloeren. De ruimte in je huis wordt optimaal benut en je huis wordt meer waard.