Woning Ontwikkeling
Image default
Aanbiedingen

Hoe kies je comfortabele en toch mooie jongenskleding?

Hoe kies je comfortabele en toch mooie jongenskleding?

Geen een jongen is hetzelfde en daarom zijn er ook allerlei soorten kleding stijlen voor jongens. Sommige jongens lopen het liefst de hele dag in een trainingsbroek en een ander heeft liever een polo aan. De stijl is tot een bepaalde leeftijd natuurlijk afhankelijk van de ouders. Dus om inspiratie op te doen, lees je hierover hoe je comfortabele en toch mooie jongenskleding uitzoekt. Ben je benieuwd? Lees dan verder en kom erachter!

 

Sportieve stijl

Loopt jouw zoon het liefste de hele dag in een trainingsbroek? Dan geeft hij waarschijnlijk de voorkeur aan de sportieve stijl. Vind je het niet gepast dat hij in een trainingsbroek naar school gaat? Dan zijn daar ook alternatieven voor. Er zijn tegenwoordig joggingjeans. Deze broeken zijn een combinatie tussen een joggingbroek en een jeans. Ze hebben dus het uiterlijk van een jeans en zitten zo comfortabel als een joggingbroek. De perfecte middenweg dus!

 

Nette stijl

Kleed je jouw zoon vaak netjes en zie je hem het liefst in een overhemd? Dat ziet er natuurlijk erg mooi uit, maar het is niet praktisch om in te spelen. Je kunt dan beter kiezen voor een polo of een polo met lange mouwen. Deze dikke t shirt stof zit erg lekker en door het kraagje ziet het er ook nog eens mooi uit. In een polo heeft jouw zoon voldoende beweegruimte en zo kan hij lekker vrij spelen. 

 

Bekijk het assortiment online

Er zijn dus verschillende stijlen, maar deze kunnen ook met elkaar gecombineerd worden. Een polo kan bijvoorbeeld erg leuk staan op een joggingjeans. Het zit heerlijk en het ziet er ook nog eens mooi uit! Ben je benieuwd naar het aanbod online? Neem dan een kijkje op de website van Hippemensjes en ontdek het aanbod aan jongenskleding

 

https://www.hippemensjes.nl/