Woning Ontwikkeling
Image default
Industrie

Kies voor forceren als u een strakke vormgeving wilt

Het omvormen van bepaalde materialen tot de gewenste vorm kan op verschillende manieren. Dit kan door middel van verhitting maar u kunt ook kiezen voor forceren. Daarbij wordt het materiaal niet verhit maar op een forceerdraaibank in de gewenste vorm gedrukt. Dit gebeurt uiteraard met dusdanige precisie dat de vorm precies zo wordt zoals u die voor ogen had. Forceren is goedkoper en sneller dan dieptrekken en wordt om die reden veelvuldig toegepast. Forceertechniek kan worden gebruikt voor aluminium, maar ook voor andere materialen zoals staal, zink, koper en tin. Deze materialen kunnen tot een maximale dikte worden verwerkt, deze verschilt per materiaal. Het eindresultaat is strak en tot op de millimeter nauwkeurig dankzij het gebruik van moderne technieken.

Forceren bestaat al tientallen jaren

Forceren kan vandaag de dag worden gedaan met volledig geautomatiseerde systemen. Dat was vroeger anders. Al sinds de jaren 40 van de vorige eeuw bestaan er in Nederland bedrijven die forceertechniek toepassen. Een van deze bedrijven is Reijgers & Schallies in Amsterdam. Zij passen deze techniek al toe sinds 1946 toe en kunnen dus terugvallen op ruime ervaring. Het bedrijf krijgt opdrachten van bedrijven uit verschillende branches. Deze worden stuk voor stuk met grote precisie uitgevoerd om op die manier een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Betaal een scherpe prijs voor uw opdracht

Wilt u materiaal laten forceren? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kunt hiervoor gebruikmaken van het contactformulier op de website of telefonisch contact opnemen. Contactgegevens zijn eveneens op de website te vinden. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen om uw opdracht te bespreken. Hiervoor wordt vervolgens een mal gemaakt waarna het proces kan worden uitgevoerd. Wilt u een indruk krijgen van de mogelijkheden met forceren? Bekijk dan zeker de video op de website van deze specialist uit Amsterdam. Deze geeft hier een duidelijke indruk van.