Woning Ontwikkeling
Image default
Woning en Tuin

Koperen doucheset

Wil je je badkamer een nieuwe, stoere look geven zonder daarvoor je hele vloer uit te breken? Dan is een koperen doucheset iets voor jou! Koper is een materiaal dat steeds vaker wordt verwerkt in meubilair maar ook voorzieningen als kranen en vele andere. Een koperen doucheset past in tal van interieurs, van modern tot klassiek en industrieel – maar er zijn nog heel wat andere redenen om voor zo’n set te kiezen!

 

De meerwaarde van een koperen doucheset

De douche is ongetwijfeld één van de belangrijkste elementen binnen de badkamer en het interieur als geheel. Je wilt niet enkel dat je douche of bad goed functioneert en bestand is tegen vocht en schimmels. Ook heb je zonder twijfel graag dat de look en feel van je douche een beetje bij je interieur past. Een koperen doucheset is perfect voor wie zijn badkamer een industriële, stoere en toch classy look wil geven. Het koper kan op verschillende manieren bewerkt en na behandeld worden, van mat tot glanzend, waardoor je dus ook zelf kan kiezen hoe je douche er uiteindelijk uitziet.

Is je badkamer klassiek ingericht met veel natuursteen en bijhorende decoratie? Koper in je douche is een goed idee. Maar wat als je een moderne douche hebt met een strak design en eenvoudige, sobere kleuren? Ook dan is koper een slimme zet. Kortom, welke stijl of atmosfeer je ook nastreeft, met een koperen doucheset kan het niet misgaan!

 

De praktische voordelen van koper

Natuurlijk is koper niet enkel de moeite waard omdat het er goed uitziet. Het gaat immers om een metaal dat ook erg gemakkelijk te bewerken en te gebruiken is in het interieur. Daarbij is bewerkt koper in je badkamer goed bestand tegen corrosie door water en wordt het niet aangetast door schimmels of bacteriën. Op het vlak van hygiëne doe je er dus ook goed aan om voor koper te kiezen in je badkamer.

Ten slotte kan je nog méér halen uit een doucheset uit koper als je het op maat laat maken. Een professionele hand die jouw verwachtingen realiteit kan maken, meer is er niet nodig om je badkamer en douche een nieuwe, frisse look te geven. Vertrouw op de service én het advies van een specialist voor een mooi resultaat!

Gerelateerde artikelen

Hoe verhoog je de waarde van je huis?

4 redenen waarom je voor een TV wand moet kiezen

Geef je woning een nieuwe look met deze tips