Woning Ontwikkeling
Image default
Industrie

Leegstandsbeheer den haag voor uw vastgoedbeheer

Sons Real Estate is een écht vastgoedbedrijf met een volwaardige afdeling leegstandsbeheer en vastgoedbeheer. Heeft u panden of woningen in bezit? Of werkt u bij een bedrijf met vele panden in beheer? Wij zorgen ervoor dat de waarde van uw panden behouden blijft. Ook voeren wij beheer uit voor leegstande panden. Of het om leegstaande kantoorpanden of leegstaande loodsen gaat maakt niets uit. Sons Real Estate is gespecialiseerd in alles soorten vastgoed.

Sons Real Estate is een leegstandsbeheerder uit Den Haag, maar is zeer actief in geheel Zuid-Holland van Utrecht, Rotterdam tot Amsterdam. Ook in de kleinere gemeenten zijn onze vastgoedbeheerders steeds actiever om alle panden te beheren. Sons Real Estate is zowel voor het financiele beheer alsmede het technische beheer in te huren. Onze leegstandsbeheer houdt mede in dat wij actief zoeken naar nieuwe bewoners of huurders van uw leegstaanden bedrijfspanden. Dit naast ons beheer wat inhoudt dat wij ervoor zorgen dat het noodzakelijke onderhoud blijft worden uitgevoerd.

Lees meer op de pagina van Sons Real Estate Leegstandsbeheer!

Neem contact op met een van onze vastgoedadviseurs. Ook voor het verkopen van vastgoed, het financieren van vastgoed of het bemiddelelen zijn wij in te huren. Wij zijn de vastgoedmakelaar die zelf woningen inkoopt en bedrijfspanden aan de juiste opkopers of investeerders verkoopt.

Wij zijn gevestigd in Den Haag en werken in alle grote en de omliggende plaatsen in Zuid-Holland. In en rondom o.a. de volgende plaatsen: Den Haag, Dordrecht, Rotterdam, Delft, Leiden, Alphen a/d Rijn, Amsterdam, Utrecht, Breda tot Amersfoort. Daarnaast hebben wij veel ervaring in projectontwikkeling. Informeer naar onze trackrecord en referenties voor de mogelijkheden!

https://sonsrealestate.nl/leegstandsbeheer-den-haag/