Woning Ontwikkeling
Image default
Industrie

Veiligheidsproducten kopen voor chemische en explosieve stoffen en mengsels

De overheid heeft strenge regels geformuleerd voor werkgevers omtrent de verplichtingen die zij hebben tegenover werknemers die met gevaarlijke stoffen werken. De regels zijn er om het risico op explosieve atmosferen te beperken. Wanneer men over brandbare stoffen spreekt, is het risico nooit geheel tot nul terug te dringen. Door de juiste veiligheidsproducten te kopen bij het werken met chemische en explosieve stoffen, kunnen de risico’s echter wel worden geminimaliseerd.

Het ruimste assortiment met gekeurde veiligheidsproducten

Bent u voornemens veiligheidsproducten te kopen? Dupa Veiligheidstechniek weet zich al tientallen jaren als betrouwbare partner te bewijzen. Niet alleen voert het bedrijf een zeer ruim assortiment, de producten zijn stuk voor stuk uiteraard uitvoerig getest. Enkel veiligheidsproducten die over de vereiste keurmerken beschikken, worden aangeboden door deze specialist op het gebied van veiligheid. Met chemische en explosieve stoffen wordt in tal van sectoren gewerkt. Voor iedere branche biedt het bedrijf de juiste oplossingen: van brandwerende kasten tot gasflessenopslag, logen- & zurenopslag en chemicaliënkasten.

Meer dan alleen een verkooppunt

Dupa Veiligheidstechniek mag zich binnen Nederland het oudste bedrijf binnen haar branche noemen. Inmiddels heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de grootste milieu- en veiligheidspartners binnen de Benelux. Bij deze specialist kunt u rekenen op hoogwaardige oplossingen op maat. Niet alleen bent u er aan het juiste adres voor het kopen van veiligheidsproducten, de veiligheidsexpert voorziet u namelijk ook graag van adviezen en verbeterplannen. Het doel van dit bedrijf is dan ook niet eenvoudigweg productverkoop, maar het opbouwen van een langdurige samenwerking met uw onderneming.

Ondersteuning bij de optimalisatie van werkprocessen

Aan het omgaan met gevaarlijke stoffen zijn strenge regels verbonden. Regels die er niet voor niets zijn, want een ongeluk kan verstrekkende gevolgen hebben en is iets wat u te allen tijde wilt voorkomen. De in Etten-Leur gevestigde veiligheidsexpert helpt u dan ook graag met het optimaliseren van uw werkprocessen en het voldoen aan de geldende eisen.

https://www.dupa.nl/