Woning Ontwikkeling
Image default
Industrie

Nederlands metaalbedrijf op het gebied van engineering en ontwikkeling

Heeft u een Nederlands metaalbedrijf nodig met specialisaties in ontwikkeling, engineering en plaatbewerking? Al 45 jaar ontwikkelt en engineert BOZ Group in Bergen op Zoom samen met de klant een breed aanbod producten voor verschillende markten. Iedere applicatie en elk product heeft een unieke stijl en plan van aanpak. De diensten van het bedrijf worden onderverdeeld in de hoofdcategorieën engineering, omkastingen, poedercoating, plaatbewerking, assemblage en – last, but not least – laserlassen. Het bedrijf heeft steeds meer weg van een zogenaamde ‘smart factory’, waar robots verantwoordelijk zijn voor het lassen en zetten van platen. De mensen die op de werkvloer actief zijn, sturen de processen aan en zijn in het bezit van programmering certificaten. De programmeurs kunnen meer dan programmeren: zelf lassen zij ook. De professionals van het metaalbedrijf zijn gespecialiseerd op meerdere gebieden.

Waarom kiezen voor deze expert?

Er zijn verschillende redenen voor een expert op het gebied van metaalbewerking als BOZ Group te kiezen. Ten eerste schakelt u de hulp in van een bedrijf met ruim 45 jaar ervaring. Dat houdt in dat u kunt bouwen op een schatkamer aan kennis en expertise. Toch blijft het metaalbedrijf niet uitsluiteind met de neus op het verleden gericht: er wordt geïnvesteerd in hightech, zoals smart robots om het bedrijf toekomstbestendig te maken. Daarnaast behoort het metaalbedrijf tot de top 3-bedrijven in het vakgebied in Nederland en in Europa tot de top 10. U hoeft als klant nooit lang te wachten op resultaat: kwalitatief maatwerk wordt zo snel mogelijk geleverd.

Eerlijk advies

Bij het bovenstaande professionele metaalbedrijf mag u rekenen op kwalitatief maatwerk en het beste advies. Dat houdt in dat u nooit het onmogelijke wordt voorgeschoteld. The sky is the limit. Er is niets mis met het durven verleggen van grenzen, maar als de realiteit het niet toelaat, zal dat u tijdig worden verteld. Zo worden er eerlijke verwachtingen geschetst en voorkomt het bedrijf uiteindelijke teleurstelling: zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

https://bozgroup.nl/