Woning Ontwikkeling
Image default
Winkelen

Overstappen van gas naar elektrisch verwarmen loont

Overstappen van gas naar elektrisch verwarmen loont!

Een elektrische boiler heeft vele voordelen. Zo kan een elektrische boiler in zeer korte tijd een grote hoeveelheid water verwarmen en kan een elektrische boiler op veel plaatsen eenvoudig geinstalleerd worden. Er is namelijk geen afvoer van gassen nodig en ook geen ventilatie.

Een elektrische ketel verwarmt het verwarmt het water door middel van verwarmingselementen waardoor je altijd over voldoende warm water beschikt.

Als je op zoek bent naar een kwaliteitsproduct maar er niet al te veel geld aan wil uitgeven kan je terecht op de website van elektrischeboiler.eu.

Hier vind je een ruime keuze aan elektrische boilers van verschillende merken en verschillende prijsklasses.

Zij hebben zeer veel ervaring met elektrische boilers en werken al jaren samen met de grootste fabrikanten van elektrische boilers in Europa.

 

 

 

 

Elektrische boilers zijn energiezuinig en de meeste hebben een energielabel B. Zijn onderhoudsvriendelijk en er zijn er bij die het water kunnen verwarmen tot wel 85 graden.
Iets wat noodzakelijk is bij bijvoorbeeld veehouders die de tanks moeten spoelen met water van deze temeratuur.

Door het gebruik van een dikke laag van het allernieuwste soort polyuretahaan foam voor de isolatiewand, zal het water in de ketel extra lang warm blijven en het geluid geminimaliseerd worden.

Bij de 5 liter close in (of close-up boilers) en de 10 liter keukenboilers is de buitenwand van kunststof en bij de grotere modellen is de buitenwand van dik metaal.

De top merken op het gebied van elektrische boilers op dit moment zijn toch wel; Lemet, Wesen, Ariston Velis en DAT. Allemaal vervaardigd in de EU. En verkrijgbaar van 5 tot wel 2000 liter.

Op de website van elektrischeboiler.eu staat tevens een handige calculator om te bepalen welke elektrische ketel het beste bij uw situatie past.

https://elektrischeboiler.eu/