Woning Ontwikkeling
Image default
Dienstverlening

Stel veiligheid voorop en laat een keuring uitvoeren aan uw verwarmingsketel

Laat de keuring voor uw verwarmingsketel uitvoeren door K.K. Brandertechniek. Dit bedrijf voert door heel Nederland keuringen uit aan diverse technische installaties. Zowel voor bedrijven als particulieren zijn zij werkzaam. Door hun jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers weten zij waar ze op moeten letten. Ze controleren of de installaties voldoen aan alle veiligheidseisen en of er eventueel onderhoud uitgevoerd moet worden. Aan de hand van de keuring geven ze deskundig advies en helpen ze met eventuele vervolgstappen. Het kan zijn dat de ketel bijvoorbeeld vervangen moet worden, maar in veel gevallen is preventief onderhoud al voldoende. Schakel deze specialist in, zodat u zeker weet dat uw installaties in goede staat zijn!

Een nauwkeurige werkwijze volgens de SCIOS-richtlijnen

De professionals van K.K. Brandertechniek hanteren een vaste werkwijze en gaan zeer nauwkeurig te werk. Ze leveren de beste kwaliteit en zijn daarom ook niet voor niets ISO9001-gecertificeerd. De kwaliteit van hun keuringen wordt periodiek gecontroleerd door de SCIOS. Deze stichting controleert bedrijven die inspecties uitvoeren bij technische installaties. Op deze manier wordt de kwaliteit en inhoud van de keuringen gewaarborgd. Dit bedrijf is in het bezit van vrijwel alle scoops voor het onderhouden en inspecteren volgens de SCIOS-richtlijnen. Dit betekent dat ze op bijna alle disciplines keuringen mogen uitvoeren. Voor welk soort installatie u ook een keuring wilt laten uitvoeren, of het nu een verwarmingsketel of een houtkachel is, bij deze specialist zit u helemaal goed!

Profiteer van de beste kwaliteit en service

Naast dat K.K. Brandertechniek werkt volgens de SCIOS-richtlijnen, zijn ze via het servicenetwerk van Walter Dreizler GmbH ook wereldwijd verbonden met diverse vakkundige technici uit deze branche. Er wordt hierdoor veel kennis en ervaring uitgewisseld, wat de kwaliteit van de keuringen alleen maar bevorderd. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor bijvoorbeeld een keuring van uw verwarmingsketel? Neem dan contact op met K.K. Brandertechniek om uw opties te bespreken. U kunt ook meteen een afspraak inplannen. Wanneer een installatie een storing heeft, kunt u bellen naar de hotline. Dit bedrijf zorgt er dan voor dat er zo snel mogelijk een monteur u kant op wordt gestuurd om het probleem te verhelpen.

https://kkbrandertechniek.nl/

Gerelateerde artikelen

De beste tips voor het verkopen van een woning in Amsterdam

Laat kozijnen op maat maken voor uw woning of pand in Den Bosch

Scheiden zonder zorgen: voor iedereen mogelijk