Woning Ontwikkeling
Image default
Verbouwen

Wilt u een container huren?

Het huren van een container is waarschijnlijk niet een van uw dagelijkse bezigheden. Toch kan het gebeuren dat u als particulier een container nodig heeft voor het afvoeren van bijvoorbeeld puin dat bij een verbouwing ontstaat. Woont u in Den Bosch of omstreken? Dan is het een goede tip om eens bij Theo Heijmans te informeren naar het huren van een container. Dit bedrijf is al ruim 3 decennia actief binnen de branche van containerverhuur en afvalverwerking. Er zijn een aantal redenen waarom u het best voor dit bedrijf kunt kiezen. Zo verzorgen ze een zeer snelle wisseling van volle container, zijn ze 24/7 bereikbaar, hanteren ze scherpe tarieven, en zorgen ze bij urgentie dezelfde dag nog dat er een container voor de deur kom. Daarnaast zijn ze ook nog eens VCA-gecertificeerd. Kortom: in dit bedrijf vindt u een zeer betrouwbare partner bij de verhuur van containers.

Keuze uit een ruim aanbod aan containers

Zoals we tegenwoordig overal een top tien bij kunnen maken, heeft ook Theo Heijmans een lijst met de meest gekozen containers. Allereerst is het misschien handig om te weten dat u containers van minimaal twee kubieke meter en maximaal 40 kubieke meter kunt kiezen. Voor zowel de kleine als de grote klus zit er een geschikte container in het assortiment. Als u verschillende soorten puin heeft, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor meerdere kleine containers. Bij één soort afval kan een grotere container beter van pas komen. In de top tien staan de tien kubieke meter open- en gesloten portaalcontainers. Bij het storten van veel puin is een open portaalcontainer vaak een goede oplossing. Als het gaat om veel stof en licht puin dat weg kan waaien, is een gesloten portaal ideaal.

Gemakkelijk een geschikte container huren

Sinds 1988 verhuurt Theo Heijmans al containers aan particulier en zakelijk Den Bosch. Als u in de omgeving woont of werkt, bent u van harte welkom om bij dit bedrijf uw container te huren. Denkt u bijvoorbeeld aan Vught, Boxtel, Uden, Oss, Schijndel of Den Bosch. Het huren van een container kan haast niet makkelijker als bij Theo Heijmans. Als u heel snel een container nodig heeft, staat uw keuze vandaag nog voor de deur. Omwisselen gaat ook erg snel, u hoeft alleen maar te bellen en u heeft binnen korte tijd een lege container voor de deur staan. Geïnteresseerd? Neem dan vooral contact op met dit ervaren bedrijf in containerverhuur en afvalverwerking.

https://www.theoheijmans.nl

Gerelateerde artikelen

Een bouwkundige keuring uitvoeren

Een uniek bedrijfspand laten bouwen zonder zorgen

Gespecialiseerd klusbedrijf: JFE Bouw & Renovatie