Woning Ontwikkeling
Image default
Banen en opleidingen

Een duikschool in Tilburg waar je leert PADI duiken

Als je voor het eerst begint met duiken, wil je het goed leren en jezelf veilig voelen onder water. Bij Duikcentrum de Aalscholvers in Tilburg heb jij de mogelijkheid om het duiken goed onder de knie te krijgen dankzij PADI duiken. Bij deze duikschool krijg je les van ervaren instructeurs die zelf in grotten en scheepswrakken hebben gedoken. Door hun ervaren krijg jij als cursist een realistische training die je helpt om goed te leren duiken. Hun instructeurs geven je tijdens de cursus ook theorieles, waarmee je alle benodigde kennis voor het PADI duiken opdoet.

Duiken in een gemoedelijke sfeer

Duikcentrum de Aalscholvers heeft voor de enthousiaste duikers een echt duikteam opgericht. Wanneer je de beginnerscursus behaald hebt, kun je jezelf opgeven voor dit duikteam. Dit team is in het leven geroepen om beter te leren duiken in een gemoedelijke sfeer. Je kunt hier jouw duikvaardigheden verbeteren en je zelfvertrouwen onder water vergroten tijdens vrije duiken in het buitenwater. Ook verzorgen zij een wekelijkse training waar je professioneel begeleid wordt door een van de Divemasters of ervaren instructeurs. Bij deze training kun jij jouw vaardigheden onder water trainen. Het duikteam organiseert bovendien een aantal uitstapjes en feesten gedurende het jaar, zoals een BBQ en nieuwjaarsreceptie.

Technisch PADI duiken voor gevorderden

Sommige duikers verliezen na een aantal jaar de uitdaging in het sportduiken of zijn de regels van het recreatieduiken zat en willen meer. Als jij dit gevoel ook hebt, kun je bij Duikcentrum de Aalscholvers een andere vorm van PADI duiken kiezen. Als je ervoor kiest om technisch te gaan duiken, krijg je bij deze duikschool een grondige training om op het goede niveau te komen. Een technische duiker komt op plekken waar de ‘normale’ duiker niet snel komt, omdat je onder andere dieper leert duiken. Hiervoor heb je ook specifieke materialen nodig, deze vind je bij het duikcentrum in Tilburg.

Gerelateerde artikelen

Event manager

Callcenter medewerker koffie Maastricht

Een vacature als tekenaar in Rotterdam of Eindhoven