Woning Ontwikkeling
Image default
Industrie

Een goede hogedrukreiniger voor professioneel gebruik

Heeft u een hogedrukreiniger voor professioneel gebruik nodig? Dan wilt u natuurlijk wel een apparaat van goede kwaliteit. Zeker wanneer de hogedrukreiniger veel en langdurig gebruikt wordt, zit u niet te wachten op gebreken. Het schoonmaakwerk moet immers doorgaan. Bij Van Spelden vindt u zeker een goede hogedrukreiniger. Of u nu vetten of oliën wilt verwijderen van uw bedrijventerrein, wegmarkering wilt verwijderen of vuilcontainers grondig wilt reinigen, bij deze specialist vindt u zeker het juiste apparaat. Dit bedrijf heeft namelijk al 25 jaar ervaring in de nieuwbouw- en reparatiesector en verhuurt al jaren hoogwaardig reinigingsmateriaal aan diverse bedrijven. De experts die hier werken weten dan ook als geen ander welke hogedrukreiniger ideaal is voor professioneel gebruik op uw werklocatie.

Kies uit verschillende installaties en merken

Van Spelden heeft een assortiment met verschillende hogedrukinstallaties van bekende merken, zoals Falch. Er zijn reinigers tot wel 2500 bar, waardoor u altijd een apparaat vindt dat sterk genoeg is voor uw schoonmaakklus. Ook onderdelen van de merken Uraca en Woma zijn hier te koop. Vindt u helaas toch niet helemaal wat u zoekt? Dan kan dit bedrijf ook een hogedrukreiniger op maat voor u ontwikkelen. Zo voldoet deze helemaal aan uw eisen en wensen.

Ook voor reparaties en onderhoud

Is de hogedrukreiniger die u voor professioneel gebruik inzet kapot? Of heeft de machine onderhoud nodig? Ook dat dan staan de specialisten van Van Spelden voor u klaar. Zij zijn VCA-gecertificeerd en zorgen ervoor dat uw apparaat weer uitstekend werkt én blijft werken.

Bekijk het gehele assortiment

Naast hogedrukinstallaties levert dit bedrijf nog meer producten. Denk aan tankopleggers, vacuüminstallaties en pompinstallaties. Uiteraard voldoen ook deze producten aan alle huidige eisen en zijn deze van hoge kwaliteit. Bekijk de mogelijkheden op de website en neem bij interesse of vragen gerust contact op met Van Spelden, gevestigd in Werkendam.

https://www.vanspelden.com/nl/