Woning Ontwikkeling
Image default
Industrie

Met een voegenfrees en nieuw voegsel naar een prachtige muur

Hebt u uw voegenvrees en voegsel al bij de hand? Dan bent u klaar om te werken aan een fraaie nieuwe muur. De kans is groot dat u één van deze twee zaken echter nog niet hebt: de frees. Ga nog niet aan de slag, maar schaf eerst de juiste frees aan. Dit gaat u een hoop tijd, moeite en frustratie besparen. U kunt deze eenvoudig bestellen bij bijvoorbeeld Diacom. Naderhand zult u zeker blij zijn dat u deze kleine investering gedaan hebt.

Stap 1: aan de slag met de voegenfrees

Gebruik de voegenfrees om de voegen tussen uw muur effectief en volledig te verwijderen. Let er van tevoren goed op dat u de juiste soort frees hebt gekocht: voor een binnenmuur, buitenmuur of tegels. Schaf bij voorkeur ook een diamantfrees aan. Door met de frees krachtig over de voegen heen te slijpen, wordt het voegsel vergruisd en verwijderd.

Stap 2: maak goed schoon

Wanneer u klaar bent met de voegenfrees en alle voegen goed zijn verwijderd, dient u de kieren eerst goed schoon te maken. Dit kunt u doen door ze uit te zuigen of met lucht onder hoge druk de kieren schoon te spuiten. Zorg er altijd voor dat alles helemaal schoon is voordat u opnieuw gat voegen.

Stap 3: breng de nieuwe voegen aan

Het aanbrengen van de nieuwe voegen gaat ervoor zorgen dat uw muur weer prachtig en als nieuw gaat ogen. U kunt voegen in dezelfde kleur aanbrengen als voorheen, maar ook kiezen voor een andere kleur. De kleur die u kiest, is belangrijk voor de uitstraling van uw muur.

Ontdek hoe eenvoudig het is

Met behulp van een voegenfrees en wat geduld is het verwijderen en opnieuw aanbrengen van voegen dus prima zelf te doen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van Diacom!

https://www.diacom.nl/b2c/